SPORT — 9 februarie 2013 at 18:49

Dunarea, 4-4 cu Unirea Slobozia

by

In cel de-al patrulea joc de pregatire din aceasta iarna, Dunarea Calarasi a remizat, 4-4, cu Unirea Slobozia, formatie ce evolueaza in Liga a II-a. Partida s-a desfasurat pe terenul sintetic din comuna Modelu, acolo unde ialomitenii se afla in cantonament. Jocul formatiei antrenate de catre Virgil Bogatu a fost unul foarte bun, Dunarea avand la un moment dat chiar si un avantaj de doua goluri.

Echipa fanion a judetului a inceput meciul in urmatoarea formula: Popa – Cainaru, Bozean, Popescu, Olteanu – Lupascu, Nicodim, Chiriac, Serban – Stoian, M. Tudor. Golurile Dunarii au fost reusite de catre Andrei Stoian, Marin Tudor si Marian Serban. Acesta din urma a aratat o forma deosebita, atragand atentia celor de la Slobozia. Antrenorul Marin Duna ia in calcul chiar si un transfer al calaraseanului daca presedintele Constantin Prepelita nu reuseste sa mai aduca un atacant de valoare langa Adrian Mihalcea, Viorel Gheorghe si Gheorghe Dumitru.
Luni, formatia calaraseana va intra intr-un cantonament de doua saptamani la stadion. Din pacate, jucatori importanti precum Bodo Kanda, Marius Nicodim si Mircea Stefan sunt accidentati. Tot la Modelu s-au mai disputat sambata inca doua jocuri amicale. Venus Independenta a trecut cu 3-1 de Agricola Borcea, in vreme ce Dunarea Ciocanesti a fost invinsa cu 5-3 de catre Vointa Cocora, ocupanta primului loc in campionatul judetean de fotbal ialomitean.

No Comments

  1. Vulturul Pasarea-Progresul Fundulea 4-3