SPORT — 7 februarie 2013 at 18:05

Doru Simion umbla cu cioara vopsita

by

In vreme ce Dunarea Ciocanesti se intareste cu localnici, Venus Indepenenta duce o politica total opusa. Dupa despartirile de Hagea, Tanasescu si Lupu, lui Ilie Zeciu i s-au promis intariri serioase. Deocamdata totul a ramas la nivel declarativ. Doru Simion s-a batut cu pumnul in piept ca la Barcelona de Calarasi va ajunge un fundas central care ar fi evoluat ultima oara la FCM Bacau. Bancuri!

Oficialii de la Coadele au pronuntat numele lui Florin Matei, numai ca acesta nu a fost niciodata la fosta echipa a lui Sechelariu. Matei este un bucurestean care a evoluat in Liga a 3-a, la SC Bacau, echipa finantata de catre Primaria condusa de catre Stavarache, marele rival al lui Sechelariu. El s-a accidentat grav in urma cu cateva sezoane, s-a retras din activitatea competitionala, iar acum este prezentat de catre Doru Simion drept un jucator de nivelul lui Marius Lucan.
Matei este asteptat sambata in vestiarul lui Venus, urmand sa demonstreze in meciul amical cu Avicola Fetesti daca poate evolua la cea mai galonata echipa din Liga Tractoristilor. Pe langa Matei, Doru Simion vrea sa il aduca si pe Doicaru, fotbalist care a evoluat, de-a lungul carierei sale, la Modelu si la Gloria Buzau. Acesta este recunoscut ca un jucator de travaliu, experienta sa fiind suficienta pentru a putea face diferenta in orice meci.

No Comments

  1. Eroarea privind istoricul fotbalistic al lui Matei ii apartine mai degraba autorului articolului de pe blogul echipei Venus. Acesta a stiut ca era vorba despre SC Bacau insa nu a modificat in cadrul textului.
    Din ce stiu s-a schimbat adversarul pentru sambata. Se joaca cu Borcea. Multumesc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *