SPORT — 6 februarie 2013 at 06:06

Costache, out de la Ciocanesti

by

Liderul Ligii Tractoristilor a efectuat cateva transferuri in aceasta pauza competitionala, aceasta campanie fiind realizata in urma faptului ca jucatorii din Bucuresti au sanse mici sa mai evolueze la formatia pregatita de Aurel Jecu. Fepzy Constantin a plecat la Unirea Manastirea, formatie care doreste sa-l achizitioneze si pe Marius Costache, cel care a purtat banderola de capitan de echipa in prima jumatate a campionatului.

Situatia lui Costache este una foarte delicata in momentul de fata. Jucatorul s-a imprumutat de o suma importanta de bani la conducatorii Dunarii, promitand ca va returna „creditul” inaintea Sarbatorilor de Iarna. Cum acest lucru nu s-a intamplat, oficialii liderului au luat decizia de a-l exclude din lot pe jucator pana in momentul in care acesta isi va achita datoria. Costache a fost contactat de Unirea Manastirea, dar transferul se afla in impas. Ciocanestiul doreste 1.500 de lei in schimbul jucatorului. In acest moment, atacantul care s-a remarcat in fotbalul calarasean pe vremea cand evolua la Rapid Galatui trebuie sa vina cu bani de acasa pentru ca juca din nou in Liga Tractoristilor.
Un alt jucator aflat intr-o situatie delicata este Victor Harbuz. Acesta ar vrea sa evolueze in continuare la Ciocanesti, dar nu poate face naveta de la Bucuresti. Aurel Jecu a preferat sa aduca jucatori din judet, dovedind ca politica clubului nu s-a schimbat nici acum, cand echipa este pe primul loc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *