SPORT — 6 februarie 2013 at 09:33

"Amicale" tari pentru Unirea Manastirea

by

Departe de lupta pentru promovare, Unirea Manastirea incearca sa se intareasca in aceasta pauza competitionala. Dupa ce transferul lui Fepzy Constantin de la Dunarea Ciocanesti a fost deja inregistrat la AJF Calarasi, viceprimarul Bogdan Gingasu incearca sa mai aduca inca doi jucatori de la liderul Ligii Tractoristilor. Marius Costache si Victor Harbuz sunt doriti la echipa antrenata de catre Jean Oprea.

Pana cand ii va avea la dispozitie pe cei doi jucatori, tehnicianul Unirii se vede nevoit sa joace meciurile amicale folosind acelasi lot din turul campionatului. Daca sambata Manastirea a pierdut fara drept de apel in fata Dunarii Calarasi, scor 4-1, ieri, Unirea s-a impus cu 3-2 in fata Victoriei Chirnogi.
Situatia nu este insa tocmai roz la Manastirea. Gabriel Cotea si-a incheiat socotelile cu firma de paza Bronic si se afla acum in cautarea unui loc de munca. Primarul Marian Iancu l-a anuntat pe experimentatul jucator ca nu il poate ajuta in aceasta privinta. In aceeasi situatie se afla si Radu Vlad.

Comments are closed.