SPORT — 14 ianuarie 2013 at 07:48

Chirnogiul reia pregatirea miercuri

by

Dupa o vacanta dominata de probleme financiare, Victoria Chirnogi reia pregatirile in vederea participarii in returul campionatului. Primul antrenament va avea loc miercuri, 16 ianuarie. De la sedinta de pregatire vor absenta Iosofache si Wincentovici, care au plecat la Juventus Colentina. Tehnicianul Virgil Nitoi doreste sa poarte o discutie cu presedintele Mircea Dan pentru a stabili impreuna strategia pentru partea a doua a sezonului competitional.

„Am purtat discutii cu o serie de jucatori noi, dar mai intai trebuie sa vorbesc cu oamenii de la Chirnogi. Eu as vrea sa reconstruiesc echipa, dar asta depinde foarte mult si de ceea ce se va decide la FRF in aceasta saptamana. Unii spun ca nu o sa pice nici o echipa, ca ne vom duce spre 8 serii a cate 20 de echipe, ceea ce este mai bine pentru toata lumea. Asta inseamna mai multe meciuri, mai multe posibilitati de a castiga prime de joc, dar inseamna si mai multe locuri de munca pentru jucatori, antrenori sau conducatori. Daca se aproba aceasta varianta, eu vreau sa aduc 5-6 baieti tineri, sa-i pun langa nucleul existent deja la Chirnogi si sa facem o echipa foarte buna pentru campionatul urmator. Sunt insa unii care spun ca s-ar putea sa pice chiar si echipa de pe locul 9, situatie in care eu o sa trebuiasca sa intaresc echipa in asa fel incat sa nu avem probleme in retur”, a declarat Virgil Nitoi.
Pe lista jucatorilor care ar mai putea pleca de la Chirnogi se afla Marius Radu, ofertat de catre Dunarea Calarasi, Marian Baicu, curtat de Unirea Manastirea, Cristi Panait, dorit de CS Popesti Leordeni, si Sorin Budeanu, caruia i se va propune un „imprumut” la CSM Oltenita.

Comments are closed.