SPORT — 10 ianuarie 2013 at 13:57

S-a amanat reunirea la Dunarea

by

Vacanta continua la Dunarea Calarasi. Conducerea clubului a decis sa amane cu o saptamana reunirea lotului de jucatori. Astfel, Mircea Stefan & Co se vor prezenta la primul antrenament la 21 ianuarie. Spre sfarsitul lunii viitoare este posibil ca echipa sa plece intr-un cantonament pe Valea Prahovei. Antrenorul Virgil Bogatu va pune accent pe pregatirea fizica, dar va incerca sa intinereasca lotul cu jucatori din Liga Tractoristilor.

„Jucatorii care si-au reziliat contractele cu Dunarea Calarasi nu se vor mai intoarce inapoi. Nu mai avem nevoie de ei. Cei care doar au anuntat ca nu sunt de acord cu diminuarea salariilor si ne-au spus in luna decembrie ca isi vor cauta echipe au transmis ca vor sa se intoarca la Dunarea Calarasi. Eu vreau sa pun echipa pe picioare, sa intinerim lotul sa crestem jucatori. Calarasenii vor fi cei care duce greul. Este echipa Calarasiului, asa ca in ei am cea mai mare incredere. Avem un nucleu bun, cu Mircea Stefan, Victor Petre, Silviu Matei pe posturile cele mai importante”, a declarat Virgil Bogatu.
Acesta a precizat ca isi doreste ca pana la startul returului sa gaseasca un capitan care sa se impuna in vestiar. „Vreau sa fie un fotbalist cu personalitate, sa fie calarasean, sa planga pentru Dunarea, sa ii fie rusine sa iasa pe strada atunci cand echipa pierde, sa se ia de gat cu jucatorii care nu baga osul. Capitanul echipei trebuie sa ii adune pe toti in jurul lui, sa fie respectat si sa stie sa vorbeasca cu oamenii din conducerea clubului”, a precizat tehnicianul.

Comments are closed.