Special — 9 ianuarie 2013 at 12:19

Mircea Brandusa pune pixul jos!

by

Soc in lumea ziaristilor calaraseni. Marius Lotrea, directorul ziarului Obiectiv de Calarasi, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca Mircea Brandusa nu mai doreste sa publice articole avand ca subiect sportul calarasean. Vestea este una cat se poate de trista, mai ales ca Brandusa, fost arbitru, era unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Bratu Cataros. In plus, scriitura cronicarului nu era deloc rea.

„Mi-a zis ca a promis cuiva, pe 22 decembrie, ca nu mai scrie despre sport. Eu sper sa se razgandeasca. Am incercat sa-l conving ca greseste, dar n-am reusit. Intre noi doi nu a fost tot timpul doar lapte si miere. Au fost si momente in care am discutat in contradictoriu, dar acest lucru nu are vreo legatura cu decizia pe care a luat-o acum. L-am rugat candva sa scrie ceva despre futsal, el nu a vrut, i-am reprosat lucrul acesta, dar am trecut amandoi rapid peste acel episod. Scria despre echipele din liga a 4-a si liga a 5-a, ii tinea pe oamenii aia in priza, era foarte apreciat. Sper sa se razgandeasca. Trebuie sa faca asta pentru oamenii care il citeau saptamana de saptamana”, a declarat Marius Lotrea.
Contactat de catre www.sportcalarasean.ro, Mircea Brandusa a fost destul de zgarcit in explicatii. „Eu nu mai scriu despre sport. Am luat aceasta decizie din motive personale. Nu mi-a impus nimeni acest lucru. Imi pare foarte rau daca se supara cineva pe mine”, s-a rezumat sa spuna cronicarul.
Vestea l-a luat prin surprindere si pe Catalin Nitu, de la Editia! „Nu ma asteptam la asa ceva. Noi am colaborat intr-o vreme, dar acum relatiile dintre noi sunt reci. Consider ca este o pierdere care va afecta foarte mult fotbalul calarasean”, este de parere Nitu. Cristi Ivanciu, directorul sportiv al clubului Dunarea Calarasi, spera ca totul sa fie o gluma aruncata pe piata de catre Brandusa in preajma Sarbatorilor de Iarna. „N-are cum sa fie adevarata informatia asta. Cred ca e doar o pastila! Chiar daca ne-a criticat de multe ori, noi avem nevoie de cat mai multi ziaristi care sa scrie despre Dunarea Calarasi”, sustine oficialul echipei fanion.
Secretarul clubului Dunarea Calarasi, Laurean Motataianu, este internat intr-un spital din Bucuresti. „Chiar daca este un tip obraznic, e pacat ca nu mai scrie. El s-a suparat in vara pe mine, mi-a facut niste reprosuri pe un ton care nu mi-a placut, dar eu am uitat. El a ramas in continuarea suparat, dar i-am transmis ca nu are nici un motiv. Mie nu imi displaceau articolele lui, dar atunci cand ai pixul in mana trebuie sa ai un anumit nivel de educatie”, a fost mesajul transmis de pe patul de spital de catre cel mai mare ziarist calarasean.

No Comments

 1. Capul sus prietene si hai la treaba. Supararile trec, oamenii si articolele raman. Salutari si un an bun tuturor ziaristilor din Calarasi.
  George Dumitru, Monitorul de Vrancea – sport.

 2. @george – il vom convinge sa ia din nou pixul in mana, nu e chiar de capul lui

 3. La multi ani! Mircea Brandusa
  Speram ca dumneavoastra sa reveniti la sentimente mai bune referitor la presa sportiva, sunteti un om deosebit si ar fi pacat sa pierdem un om de valoare, avem amintiri placute la meciurile pe care le oficiati, un om dedicat fotbalului judetean, pacat ca nu detineti o functie in cadrul A.J.F. Calarasi.
  Cu respect,
  C.S. Fortuna Tamadau

 4. La multi ani!
  Este incredibil ce ati realizat pentru iubitorii fotbalului calarasean prin publicatiile editate, prin implicarea dumneavoastra atat la Clubul Sportiv Dunarea Calarasi cat si la Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi, prin presa locala sportiva online etc.
  Multa sanatate domnule Laurean Moţăţăianu!
  Cu respect,
  C.S. Fortuna Tamadau