SPORT — 8 ianuarie 2013 at 10:55

Fara Iosofache si Wincentovici?

by

Ape destul de tulburi atat la Dunarea Calarasi, cat si la Victoria Chirnogi. Ambele grupari se confrunta cu mari probleme financiare, ceea ce face ca data la care se vor relua pregatirile sa ramana chiar si acum o necunoscuta. Chirnogenii aveau de gand sa dea startul antrenamentelor inca de maine, dar reunirea a fost amanata pana saptamana viitoare. Calarasenii au fost anuntati ca trebuie sa se prezinte la stadion pe 14, dar este greu de cazut ca Bogatu va putea tine chiar atunci primul antrenament.

„Deocamdata nu stim nimic. Zilele acestea vom avea o intalnire cu cei care finanteaza echipa si vom vedea ce avem de facut. Nu se stie data la care se va relua campionatul, dar noi trebuie sa incepem cat mai devreme pregatirea deoarece in luna februarie vom avea de jucat patru meciuri la futsal. Suntem in cautare de jucatori, dar eu cred ca si cei care au anuntat ca nu vor sa mai joace la noi se vor intoarce la Dunarea. Situatia este critica peste tot in tara”, a declarat tehnicianul Virgil Bogatu. Iulian Bogos, Silviu Neta, George Tudor si Gabriel Popa sunt jucatorii de cae formatia calaraseana s-a despartit in luna decembrie, insa este posibil ca acestia sa se intoarca la Dunarea inainte de reluarea campionatului. Conducatorii clubului calarasean vor avea astazi o intalnire la stadion pentru a pune la punct planul de pregatire pana la reluarea campionatului. In atentia Dunarii se afla o serie de jucatori aflati sub contract cu Victoria Chirnogi, Conpet Ciresu, Viitorul Domnesti si Unirea Slobozia.
La Chirnogi, Virgil Nitoi nu va mai conta pe serviciile lui Iosofache si Wincentovici. Cei doi sunt doriti de Juventus Bucuresti si, cel mai probabil, vor ajunge sub comanda lui Eugen Trica. „Era greu sa-i mai tinem. Sunt dezamagit de Wincentovici. M-as fi asteptat sa-mi dea si mie un telefon, sa-mi spuna ca vrea sa plece”, a declarat antrenorul Virgil Nitoi. Acesta spera ca problemele financiare sa fie rezolvate cat mai curand astfel incat luna viitoare sa poata pleca cu echipa in cantonament.
 

No Comments

  1. Penibil nitoi asta,,,ce rost are sa pleci in cantonament frate cand nu mai retrogradeaza nimeni????,,,iar tu nu doresti nici promovarea:)))),,iosofache trebuia sa plece ,daca dan mircea era destept trebuia sa ceara 50% dintr-o vanzare pe viitor a acestuia,,,cat despre wicenzovici nu-i belea,sa-i de-a un telefon lu-i Cotea si gata a rezolvat problemea fundasului central,sau daca nu tudor alexandru ar trebui sa i se dea o sansa acestuia + un stoper de la desfiintata echipa a2a care acum e pe liber…