Special — 23 decembrie 2012 at 15:33

Portul Calarasi l-a luat pe Mos Craciun

by

Chiar daca Liga Tractoristilor este in vacanta, iar Dunarea si Chirnogi au taiat porcul cu bani putini, fotbalul calarasean nu este in vacanta. Daniel Stefan, presedintele Colegiului Judetean de Arbitru, si-a urcat ostenii in masini si i-a dus la un turneu regional, dar cei care „au rupt norma” sunt juniorii de la Portul Calarasi, club sustinut de catre oamenii de afaceri Bogdan Leu si Daniel Ilie.

Juniorii antrenati de tripleta magica – Cornel Ticu, Dan Andronache, Severin Smaranda – au cucerit in aceasta dimineata Cupa Mos Craciun, intrecere care s-a desfasurat in Capitala. Competitia a fost organizata de catre Aldo Bucuresti si a adunat la start 18 echipe. Formatiile au facut parte din 3 grupe a cate sase echipe. Calarasenii au terminat pe primul loc faza intai a competitie, reusind patru victorii si o remiza. In acest week-end au avut loc semifinalele si finala, Portul Calarasi reusind sa treaca in ultimul act cu 2-1 de NFL Bucuresti. Rezultatul este unul cat se poate de bun si nu demonsteaza altceva decat ca la Dunarea Calarasi s-a gresit enorm atunci cand in vara s-a pus lacat peste centrul de copii si juniori.

No Comments

 1. pai la Dunarea cine draq sa-i creasca , Sandu? sa fim seriosi…oane ca Ticu nu sunt chemati sa antreneze la Dunarea…nu arre loc de toate fosilele astea batrane

 2. Clasament final turneu
  1. PORTUL CALARASI
  2. Nfl București
  3. Proluceafarul București
  4. Aldo București
  Rezultate Portul Călărași
  Galactic-Portul 0-3
  Portul-Espanyol 3-2
  Nfl-Portul 3-3
  Portul-Voluntari 15-0
  Portul-Best team 8-2
  Semifinala
  Portul- Proluceafarul 6-1
  Finala
  Portul- Nfl 2-1
  Felicitări băieți!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *