SPORT — 15 decembrie 2012 at 14:32

Scandalos! Salarii diminuate la Dunarea

by

Sfârșit de an nu prea frumos pentru fotbaliștii Dunării Călărași. O parte dintre jucători, au părăsit deja „corabia„ lui Virgil Bogatu, iar alții se mai gândesc încă dacă vor să plece, sau nu. Motivul? Diminuarea salariilor propuse de conducerea clubului de pe malul Borcei. La Călărași, salariile unor jucători erau prea mari pentru prestația lor. Dunărea a terminat pe 5 în clasamentul Seriei a II-a, fiind departe de obiectivul propus și anume clasarea în primele 3 formații din acest eșalon.

Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

 1. Nu ma mira nimic !!! Dunarea Calarasi e un club mediocru cu investitori mediocrii si condus de amatori(de la nivelul juiorilor ,cu Sandu si terminand cu presedintele Pietroiu. Aici nu se vaface performanta nici de acum in 50 de ani cu astfel de oameni….Ce nu inteleg eu e un singur lucru!!!
  De ce nu se merge pe ideea creeri unei scoli de fotbal care sa produca tinere talente sau clubul sa fie vandut unei persoane competente, ca asta nu se numeste performanta , sa ai echipa de locul 5-13 in liga a lll-a(asta poate face Chirnogi la nivel de comuna). Cred cu tarie ca primarul orasului are aghiotantii lui la acest club care sug tot precum capusele si nu se doreste nimic mai mult.

 2. De 15 ani astept sa vad un jucator descoperit de Dunarea sa faca pasul in liga 1, nu mai departe , dar nimic. Mi-e sila sa vad cum si-au gasit locul in conducere toate mizeriile care in viata de zi cu zi ar fi muritori de foame pe meseriile care le au. O cloaca de slugi ajunse in conducere pe nepotisme , pe minciuna si furaciune au ajuns sa distruga un club care mai nou are in palmares meciuri castigate de presedinti(aici ma refer la meciul cu Eolica, de la Tulcea) fara scrupule si fara frica de D-zeu. Sunt Calarasean si mi-e rusine cu echipa Dunarea Calarasi de azi.

 3. Lemnaru, de la Tg. Jiu

  • Lemnaru e produs 100 % Dor-Marunt. Junior crescut la Dor-Marunt si trecut pe la Dunarea fara a avea vre-un merit pt ascensiunea lui…Asa poti spune si de Mihalcea , care e din Slobozia si a fost imprumutat de Dinamo la Dunarea. NU LA GENUL ASTA DE EXEMPLU MA REFER.

   • Generale te inseli .. cum sa fie produs 100 % de Dor-Marunt ? 😕 .. AA .. ca a jucat la Dor-Marunt e altceva … dar el a cunoscut „Gloria” … la Lehliu !

 4. daca imi aduc aminte bine Lemnaru a venit la Dunarea de la Lehliu , iar la Calarasi a jucat 6 luni….este format de Dinamo nu de amaratii astea de la Dunarea. Cum draq sa descopere jucatori Dunarea daca are in conducere unul ca GEORGE COMAN care toata viata lui si-a batut joc de fotbalul calarasean! Au masini de zeci de mii de euro atat el cat si fisu dintr-un salariu de „gazar” si baremul de arbitraj:)
  Pana nu dispar nesimtitii astea nu o sa vezi jucatori in LIGA 1 descoperiti la Dunarea Calarasi.

 5. lemnaru…e de la lehliu…nici de cum jucator format de dunarea…

 6. Adrian, ai mare dreptate.Asta sa intamplat mereu si asa o sa continue.Folosesc clubul ca propaganda electorala.Sant niste javre.De antrenor ce sa mai vorbim.

 7. Daca nu ar fi interese ascunse din partea primariei , a conducerii si a celor ce doresc contracte ilicite de-o parte sau de cealalta, clubul nu s-ar afla aici. De ce ar fi tentant sa ai un club care nu produce nimic, nu are de 15 nicio performanta(fie ea cat de mica) si nu inseamna nimic , la nivel de obiective (facand comparatie cu Slobozia, Clinceni, Buftea. etc) nu are prezent si nici viitor. Ajunsese Modelu in 3 ani sa se bata la promovare pt liga 1, sa-si faca un cochet stadion si sa aduca nume grele , in vreme ce Dragu si Bogatu stateau ca stancutele pe craca si li se suceau capul uitanduse dupa ascensiunea Modelului.

 8. Ideea cu scoala de footbal eu incerc sa o implementez de acum 15 ani ;baza si conditii sunt fara nici o problema ,talente din belsug dar din pacate nu sunt ::::bani !!!

 9. am jukat frate si eu la dunarea dar pot sa spun ca pe 4 mil nu puteam sa stau mai bine ma duceam drq la munk si luam mai mult decat la dunarea. pai k 4 mil nu faceam nimik. akm astp sa ma duk la tunari in bucuresti mi-au spus k i-mi dau 13 mil.. e mult mai bine akolo decat pe 4 la dunarea .;)