Special — 12 decembrie 2012 at 10:58

Secretele Ligii Tractoristilor

by

Vi s-a stricat tasta F5, nu-i asa? De cand au facut greva delegatii echipelor din Liga Tractoristilor si a inceput sa ninga, am cam rarit-o cu articolele. Promitem sa ne revansam in zilele ce urmeaza. Pana atunci, nu putem trece cu vederea ca astazi e miercuri si trebuie sa va prezentam, sub forma unui pamflet, cele mai importante momente care s-au petrecut in ultima perioada in fotbalul calarasean.

– Bratu Cataros: „Daca eram pe listele USL chiar si eu as fi intrat in Parlament.”
– Cum vrea Bratu Cataros sa revolutioneze fotbalul calarasean? Ii cumpara aspirator Nitei Miron.
– Porcul ce a fost taiat sambata la Ciocanesti era intr-o pozitie clara de offside.
– Dumitru Pandrea: „Porcul de la Ciocanesti a fost suspendat pe viata.”
– Cristi Ivanciu, directorul sportiv al Dunarii Calarasi, a marturisit pe Facebook ca viata n-ar mai avea sens daca n-ar aparea in fiecare saptamana la Secretele Ligii Tractoristilor.
– Ce a zis Victor Petre cand a vazut telegondola de la Piatra Neamt? „Moldoveni prosti, n-ati avut bani de brazi si ati pus portocalele pe cablu!”
– Ce a zis Mircea Stefan dupa ce a fost cazat la etajul 8 al Hotelului Central din Piatra Neamt? „Nu credeam ca voi ajunge in Turnul Eifel jucand la Dunarea Calarasi!”
– Ce a zis Catalin Nitu dupa ce a iesit din cada cu jacuzii de la Hotel Central Piatra Neamt? „E pentru prima oara cand fac baie intr-o fantana arteziana!”
– Maine se dau banii jucatorilor de la Dunarea Calarasi. Virgil Bogatu este rugat sa le dea si bataie.
– Nita Miron: „Avem cel mai tare fotbal din Romania. Liga Tractoristilor este peste Liga I. Nici o echipa de la noi din judet nu a cerut insolventa”

Comments are closed.