SPORT — 11 decembrie 2012 at 18:23

Joi se dau banii la Dunarea Calarasi

by

Ultimele rezultate obtine in turul campionatului de catre Dunarea Calarasi l-au nemultumit pe Viorel Ivanciu, omul care taie si spanzura la formatia fanion a judetului. Echipa este la -3 in clasamentul adevarului, in vreme ce rivalii de la Chirnogi, care nu beneficiaza de aceleasi conditii, sunt pe zero. Drept urmare, Ivanciu l-a anuntat pe Costica Stefan, presedintele clubului, ca salariile jucatorilor vor fi reduse substantial.

Aceasta penalizare este valabila pentru lefurile din lunile noiembrie si decembrie, situatia urmand sa revina la normal la inceputul anului viitor. Totul are ca scop rezilierea contractelor pe care Dunarea Calarasi le are cu jucatori care nu au dat randament in prima parte a campionatului. Primul pe lista este Iulian Bogos, jucator care si-a incercat deja norocul la Viitorul Axintele. Mijlocasul Dunarii nu a fost multumit de salariul oferit de catre ialomiteni si urmeaza sa sustina probe de joc la alte formatii din Liga a 3-a. O posibila destinatie ar putea fi Rapid Fetesti.
Pe lista neagra se mai afla portarii Gabriel Popa si George Tudor, dar si Alexandru Preda. Acesta a refuzat in repetate randuri sa participe la jocurile de futsal, lucru care i-a infuriat pe conducatorii echipei. Mijlocasul va avea o reducere salariala de 30% in lunile noiembrie si decembrie. La 15 ianuarie, cand Virgil Bogatu va suna adunarea pentru startul pregatirilor, lui Preda i se va comunica faptul ca mai poate ramane la Dunarea numai daca accepta sa evolueze pe postul de fundas stanga.
Jucatorii Dunarii au fost chemati duminica la stadion pentru a-si incasa banii ce li se cuvin inaintea Sarbatorilor de Iarna. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, multi dintre ei ar putea sa nu ajunga la Calarasi.

No Comments

  1. Din cate stiu eu acesti jucatori au contract cu Dunarea Calarasi pentru divizia C si nu pentru futsal…asa ca taierile salariale nu sunt justificate.Daca eram in locul lor si nu-mi primeam drepturile salariale mergem la toate comisiile posibile pentru drepturile mele.Asa s-au obijnuit „boierii” astea de Calarasi…sa aiba numai sclavi sub tutela si sa nu scoata un cuvant.Afara cu voi javrelor…toti sunteti la fel…nu mai aveti un junior in curte , i-ati distrusi pe toti…vreti doar sa munceasca altii pentru voi si doar sa-i luati deagata pe salarii de nimik , iar voi sugeti tot ce puteti.Sa va fie rusine…a inceput sa fuga copiii de voi…se duc sa joace la tara din cauza voastra…tineti acolo un betivan si un sifonar ca Sandu care injura toti copiii

    • :)) du-te ma la cules portocale :)) dupa ce ca nu stii sa scrii mai ai si pretentii sa comentezi de oamenii aia, degeaba ! Cand semnezi un contract cu un club inseamna ca de acolo iti iei leafa. indiferent ce ti se spune. daca iti spune sa tunzi iarba, o tunzi,pt ca de acolo iei salariu (exagerez bineinteles). daca nu iti convin conditiile nu te tine nimeni fortat. din cate am inteles bugetul pe anu asta a fost cheltuit de domnul sima(vechiul presedinte) din primele luni ale anului asta. (deci bani nu sunt pana nu se face noul buget pe anul 2013) iar unii jucatori(vedete) am inteles ca aveau salarii mai mari ca la liga a II-a. Iar la ce au jucat turul asta de campionat, scuza-ma dar ar fi trebuit sa ceara singuri micsorarea salariului :)) Referitor la sandu, toti jucatorii care sunt la echipa mare din calarasi, toti au trecut prin mana lui. asa ca nu poti sa zici ca nu face treaba. dar daca tu ai 2 clase ca trenul, te depasesc anumite aspecte pe care nu te duce mintea sa le intelegi. Sau e posibil sa nu cunosti situatia. Eu unu am venit la aproape toate meciurile, am fost la stadion si cand erau antrenamente, cunosc situatia de acolo cat de cat. Iar schimbarea se vede de la 3 colturi. ca sa iti dau un exemplu, intr-o zi eram cu fimiu si ma jucam cu el in stadion acolo unde si eu am crescut, iar in ziua respectiva am vazut iesind 15 basculante de gunoi cant am stat eu. gunoi care era adus de toata lumea, cand era vechea conducere la club. si cu asta cred ca te-am lamurit . oameni ca tine sunt multi ..

  2. Rusine, mi.e scarba de acesti oameni…..

  3. Auzi ma „suporter2” …tu ori faci parte din conducerea clubului , ori esti un mare prost.
    Sper sa-ti duci copilul la Dunarea sa ti-l antreneze Sandu , sa ti-l injure de mama si de morti , iar tu sa te afli pe margine sa-ti vedem reactia.
    Eu am fost junior la Dunarea , l-am avut ca antrenor pe Sandu si stiu ce zic.