Special — 5 decembrie 2012 at 13:03

Secretele Ligii Tractoristilor

by

Stim ca ati intrat toata ziua la noi pe site in asteptarea „secretelor”! Saptamana aceasta a venit randul nostru sa fim luati in baza dupa ce in ultimele zile www.sportcalarasean.ro a functionat la fel de prost ca un tractor. N-am fi vrut sa mai scriem despre Florin Mustata, dar toate problemele noastre au stransa legatura cu cel mai bun fundas stanga din istoria Ligii Tractoristilor. Ca sa convingeti, cititi scrierile satirice de mai jos!

– Liviu Mitea a fost desemnat cel mai bun arbitru din comuna Spantov. Bogdan Leu e invidios!
– Cum au catalogat jucatorii de la Dunarea Calarasi noile salarii? Pamflet!
– La meciul dintre Borcea si Ciocanesti, scor 1-3, observatorul Constantin Dobrin a stat rezemat de un copac pe toata durata jocului. La cateva zile de la meci, copacul inca se mai clatina.
– Desele disfunctionalitati aparute la site-ul nostru in ultima perioada se datoreaza fotografiei in care Sorin Anghel s-a „fotografiat” in photoshop in fata aprozarului de la Coadele. Fotografia a fost atacata de un virus in momentul in care a fost prelucrata.
– De cand s-a deschis Kaufland la Calarasi, Catalin Nitu si-a mutat redactia la toneta cu mici.
– Comitetul executiv al AJF Calarasi este format din Bratu Cataros, Nita Miron si Constantin Dobrin.
– Dupa ce a cazut site-ul, in cateva zile a „crapat” si laptop-ul de unde plecau in vazduh cele mai bune texte din istoria presei sportive calarasene. De vina a fost acelasi virus.
– Cum a tratat Sorin Anghel problemele aparute la site? Cu vin fiert!
– Suporterii de la Independenta l-au certat pe Ion Radu ca-l tine degeaba la echipa pe cel mai bun fundas stanga din istoria Ligii Tractoristilor. Slic s-a aparat spunand ca Venus ar fi o echipa anonima fara un asemenea jucator. „N-ar mai scrie nimeni de noi, am fi dati uitarii!”
– Sorin Anghel: „Ma jur pe sigla lui CSM Oltenita ca e ultima oara cand mai scriu despre Mustata!”

No Comments

  1. Poate te tii si de cuvant. Sunt glume destepte gustate de cei care inteleg dar sunt mai multi care le iau drept serioase. Nu vreau sa cad in penibil . Multumesc !

  2. sa stii ca nu mi-am schimbat numarul de telefon…

  3. Musty, felicitari pt eurogolul de sambata. Bafta si tie Sorine

  4. Cica a primit AJF Calarasi o cerere de la AMF Bucuresti in care solicita ca Liviu Mitea sa arbitreze in locul lui Marius Avram weekend-ul acesta ca e plecat asta in vacanta la Spantov si oricum nu isi da lumea seama ca au aceeasi valoare!..

  5. Liviu Mitea a sunat la noi la redactie si a marturisit ca se simte jignit de aceasta comparatie nedreapta!