Special — 28 noiembrie 2012 at 10:06

Secretele Ligii Tractoristilor!

by

E miercuri, zi in care trebuie sa va gadilati singuri ca sa puteti rade la glumele proaste pe care noi le facem pe www.sportcalarasean.ro! Nici saptamana aceasta nu ratam ocazia de a va prezenta, sub forma unui pamflet, cele mai importante evenimente petrecute in sportul calarasean. Daca vrei sa faci glume pe seama rivalilor tai, trebuie doar sa trimiti un e-mail la sportcalarasean@gmail.com!

– La jocul dintre Dor Marunt si Borcea, scor 6-0, ultimul gol al oaspetilor a fost inscris din offside.
– Nita Miron, femeia de serviciu a AJF Calarasi, sustine ca, dupa 21 de ani in fotbal, nu o mai poate da nimeni afara. Are dreptate. Trei oameni sunt pe vecie in fotbal: Nasu, Corleone si Tanti Nuta.
– Jucatorii din Liga Tractoristilor si-au cerut scuze public pentru faptul ca la ultima etapa n-au mai batut nici un arbitru.
– Jandarmeria Romana se pregateste sa prezinte un raport de activitate din care o sa reiasa ca numarul violentelor din judetul Calarasi a scazut dupa ce Categoria Remorca a intrat in vacanta.
– Cristi Ivanciu, directorul sportiv al Dunarii Calarasi, s-a operat joi de menisc, iar vineri a fost prezent la meciul cu Rapid Fetesti, scor 1-0. Ca sa scape de oficial, Catalin Nitu a propus ca Ivanciu sa fie operat si la celalalt picior.
– La etapa desfasurata sambata in Liga Tractoristilor, Bratu Cataros le-a cerut arbitrilor sa intre pe teren cu bannere inscriptionate cu mesajul „FREE SORIN!”. Saptamana trecuta, la AJF Calarasi s-a desfacut sampania de pruna si s-a ascultat muzica clasica de la Taraf TV dupa ce site-ul nostru a publicat o fotografie in care era anuntata capturarea lui Sorin Anghel. Cand s-a trezit, Bratu Cataros si-a dat seama ca n-are cine sa-l mai injure si a intors armele.
– Bratu Cataros a trimis un comunicat de presa catre toate institutiile de presa din Calarasi prin care cere ca jurnalistii sa nu mai foloseasca cuvantul PAMFLET din cauza faptului ca se confunda cu PACHET. Presedintele AJF Calarasi propune presei expresia SCRIITURA SATIRICA, motivand acest lucru prin faptul ca este mai aproape de nivelul intelectual al celor care au date Like pe Facebook la pagina Babanu’.
– Ion Radu – Slic a sarbatorit intr-un mod inedit (auto)golul reusit de catre Florin Mustata. A tacut din gura!
– Premiera la Independenta. Adversarul a ramas pe teren pana la finalul partidei, desi scorul era 8-0 in minutul 75.
 

No Comments

  1. Nici n-am stiut cum sa ma bucur dupa asemenea reactie.