SPORT — 27 noiembrie 2012 at 14:25

Cristiano Ronaldo, in probe la Chirnogi

by

Antrenorul Victoriei Chirnogi, Virgil Nitoi, nu le-a dat jucatorilor pauza dupa incheierea turului de campionat. Echipa sa a disputat astazi un joc amical la Cernica – Ilfov, in compania celor de la Viitorul Axintele, formatie aflata pe primul loc in Seria a II-a a Ligii a 3-a. Ialomitenii s-au impus cu scorul de 2-1. Golul chirnogenilor a fost reusit de catre Petre Ungureanu dintr-un penalty obtinut tot de el.

Virgil Nitoi s-a folosit de acest meci pentru a vedea la lucru cativa jucatori pe care si-i doreste la echipa in returul campionatului. „Am avut patru juniori, dar nu m-au impresionat si le-am spus sa nu mai vina. L-am mai testat pe Cristi Becali, care a jucat ultima oara la Tunari. Pe el vreau sa-l opresc, imi place de el si cred ca o sa joace la noi. Joaca mijlocas stanga. In conditiile astea o sa il mut pe Cristi Turcu pe alt post. L-am avut in teren si pe Bujor, de la Rapid”, a declarat tehnicianl Victoriei Chirnogi. La Tunari, Cristi Becali, nepotul lui Gigi Becali, era poreclit, potrivit ziarului Libertatea,  Cristiano Ronaldo!
Urmatorul meci amical al Victoriei va avea loc joi, in deplasare, cu CS Voluntari, ocazie cu care alti jucatori noi vor fi testati de catre Virgil Nitoi. „Meciul cu Axintele a fost unul de vacanta. Le-am cerut sa se joace. Wincentovici a fost cel mai bun de pe teren. Au fost vreo sase conducatori de la diverse echipe la meci si s-au interesat de el, dar le-am zis ca are contract cu noi si nu vreau sa plece. Nici Iosofache nu va pleca. Cred ca e mai bine si pentru el. Oricum, la meciul cu Voluntari eu le voi spune jucatorilor care vor sa plece sa nu schimbe si sa stea in tribuna. La meciul cu Axintele i-am bagat si pe cei care au evoluat mai putin in campionat, iar joi o sa le dau vacanta definitiv si irevocabil”, a precizat tehnicianul. Acesta nu a dorit sa pronunte nume, dorind sa poarte o discutie cu cei din conducerea clubului inainte de a remania lotul. Singura certitudine in acest sens este Lupascu, care a evoluat foarte putin in turul campionatului. Nitoi a specificat faptul ca jucatorii la care va renunta sunt atat localnici, cat si bucuresteni.

Comments are closed.