SPORT — 23 noiembrie 2012 at 20:26

Virgil Nitoi: "Cea mai urata victorie!

by

Chirnogenii au incheiat cu o victorie seria meciurilor oficiale din 2012. Jucatorii lui Virgil Nitoi au trecut cu 3-0 de Sportul Studentesc II, o formatie alcatuita din juniori care duminica evolueaza in „campionatul republican” si care anul trecut au reusit sa castige titlul de campioni nationali. Dincolo de evolutia stearsa a gazdelor, ceea ce conteaza cel mai mult este faptul ca cele trei puncte au ramas la Chirnogi.

„Am castigat doar cu 3-0, dar puteam sa mai marcam inca 7-8 goluri. Am tratat cu lejeritate ocaziile pe care le-am avut. Trebuia sa ne concentram mult mai mult, sa nu tratam adversarul de sus. Este cea mai urata victorie pe care am obtinut-o de cand sunt la Chirnogi. Mi-a placut totusi Nastase, care a dat golul de 2-0 si a fost coautor la cel de 3-0”, a declarat Virgil Nitoi.
Saptamana viitoare, chirnogenii vor sustine doua meciuri amicale. Marti, de la ora 12:00, vor da piept cu Viitorul Axintele, la Cernica. Joi, adversar va fi CS Voluntari. Tehnicianul va testa jucatori noi, pe care doreste sa-i transfere la Chirnogi. La Victoria nu se anunta doar veniri de jucatori, ci si plecari. Tudor este dorit la Unirea Manastirea, Cristi Radu are de ales intre Oltenita, Ulmeni si Ciocanesti, in vreme ce Baicu se va indrepta catre Oltenita. Lista dezertorilor nu se incheie aici. Cristi Panait este curtat intens de CS Popesti – Leordeni, iar Iosofache inclina sa plece la Axintele, desi il vrea si Dunarea Calarasi. „Eu cred ca nu va pleca nici un jucator. Am vorbit cu domnul Roman, primarul comunei Chirnogi, si mi-a promis ca se vor rezolva toate problemele, iar grupul va ramane acelasi. Baietii au caracter, asta e motivul pentru care am avut rezultate. Obiectivul meu, daca cei de langa echipa isi respecta promisiunile, este sa terminam pe locul patru”, a precizat antrenorul Victoriei Chirnogi.
 

No Comments

  1. PAnait ne face zile fripte de cateva meciuri,,rateaza prea mult,,,nu mai este panait acela din sezonu trecut.
    Cat despre iosofache nu inteleg ce cauta copilu asta la chirnogi,,este peste nivelu ligi a3a,,,nu e meci sa nu se remarce prin valorile lui.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *