Special — 21 noiembrie 2012 at 12:26

Secretele Ligii Tractoristilor!

by

E miercuri, motiv pentru care www.sportcalarasean.ro face o sinteza, sub forma unui pamflet, a celor mai importante evenimente petrecuta in ultima saptamana in sportul calarasean. De data aceasta nu putem trece cu vederea ceea ce se intampla la Independenta, acolo unde vestiarul plin cu jucatori refuzati de echipele din Ilfov si din Bucuresti s-a rasculat impotriva lui Ion Radu – Slic.

– Catalin Nitu a demonstrat ca este un ziarist impertinent. La meciul dintre Metaloglobus Bucuresti si Dunarea Calarasi, scor 4-2, celebrul corifeu calarasean s-a intalnit in tribuna oficiala cu Alexandru Deaconu – Bricheta. Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor i-a propus lui Nitu realizarea unui interviu care sa nu faca referire la arbitraj. Interviul a continut o singura intrebare: „Domnule Deaconu, aveti cumva o bricheta?”!!!
– Cum a refuzat Alexandru Serban – Festa, managerul general al formatiei CSM Oltenita, invitatia lui Ovidiu Ioanitoaia de a participa la emisiunea Recursul Etapei? „Lasati-ne sa ne pregatim pentru Liga Tractoristilor!”
– George Coman nu l-a sunat pe Andrei Stan inaintea meciului de la Dichiseni.
– Ion Radu – Slic este suparat pe jucatorii lui Ilie Zeciu si i-a criticat la finalul jocului dintre Sohatu si Independenta, scor 1-1. Jucatorii s-au suparat si ei si au inceput sa-l injure la noi pe site pe omul care duce in carca echipa.
– Cristi Ivanciu a intrat in istorie drept primul jucatori de remi care se opereaza la menisc.
– George Coman a dat mana cu Alexandru Deaconu – Bricheta si s-a laudat in tot judetul cu aceasta performanta. Delegatul Dunarii Calarasi nu s-a mai spalat pe mana dreapta de la meciul cu Metaloglobus.
– Bodo Kanda fuge atat de tare incat umbla vorba prin Calarasi ca nu a platit nici o nota la restaurant. Nu-l prinde nici Politia!
– Victoras Petre este certat cu Bodo Kanda. Obama, stai linistit, Bodo e suedez in comparatie cu tine.
– Bratu Cataros a impresionat pe toata lumea la finalul jocului dintre Metaloglobus si Dunarea. Presedintele AJF Calarasi a manevrat cateva bagaje intre doua automobile. Printre bagaje era si un peste. Prietenii stiu pentru cine!

Comments are closed.