SPORT — 19 noiembrie 2012 at 11:31

Stefan: "La iarna schimbam echipa"

by

Modul in care Dunarea Calarasi a pierdut meciul de vineri, scor 4-2, cu Metaloglobus Bucuresti, i-a enervat la culme pe antrenorii si conducatorii echipei fanion a judetului. Daca Virgil Bogatu a ramas minute bune pe banca de rezerve, intorcandu-se in zona vestiarelor cu lacrimi in ochi, presedintele Constantin Stefan le-a cerut explicatii jucatorilor care au intrat in teren.

Conducatorul Dunarii a promis ca in pauza competitionala se va renunta la jucatorii care au mimat fotbalul in prima parte a campionatului. „Cand i-am intrebat de ce au jucat asa prost, au stat pe ganduri, se gandeau la ce scuze sa mai inventeze. Intr-o deplasare mi-au reprosat ca le-am dat carne de porc. In urmatoarea deplasare le-am luat carne de pui, dar iar au comentat, ca a fost piept de pui si n-a fost pulpa. Eu mancam dude si jucam fotbal, nu ca astia care sunt acum la Dunarea. Acum sunt in stare sa vina si sa ne spuna ca am plecat prea devreme de la Calarasi. La iarna schimbam echipa. Cine nu coresponde, trebuie sa plece”, a spus Constantin Stefan. La fel de suparat a fost si Viorel Ivanciu, membru al Consiliului Local Calarasi si omul care face ca echipa fanion a judetului sa existe.

No Comments

  1. Hahaha,,,iauzi pretentii pe ei,, sunt baieti destepti ,conducerea este naiva de le face toate poftele,,gata mai e doar o etapa va luat banii si o sa plece,,iar voi a-ti cheltuit bani cat pt o echipa de liga2a:))),,, conducere atat de slaba ca la Dunarea Calarasi nu intalnesti in toata tara asta ::P…

  2. daca cei de la chirnogii ar fi avut conditiile de antrenament..de mancare..prime…salarii tot..pun pariu si bag mana in foc …ca baieti ar fi terminat in primele 2-3 echipe….iei joaca fara prime…cu salarii de nimic..nu ca cei de la calarasi…numai zic ca nu au facut cantonament nu nimic…in fine..la calarasi sunt numai oameni care pacalesc…fotbalul…2-3 jucatorii sunt de valoare..restu la gunoi cu iei…aducetii pe turcu…bidirean..gigi ionita…pe iosofache …astia jucatori…mocanu etc…lista poate continua !!!!