SPORT — 19 noiembrie 2012 at 12:40

Stefan Dumitru: "Ne retragem!"

by

Cu o etapa inainte de finalul turului, Viola Stefanesti, ocupanta ultimului loc din Seria A, a anuntat ca se retrage din Categoria Remorca. Decizia finantatorilor Gabi Pantazi si Stefan Dumitru are la baza gesturile huliganice ale jucatorilor din Stefanesti, care l-a meciul de ieri, de la Dorobantu, scor 5-1, l-au batut pe arbitrul Catalin Ionita. Decizia a fost comunicata presedintelui AJF Calarasi, Bratu Cataros.

„N-are rost sa mai pierdem vremea cu niste huligani. La meciul cu Dorobantu, jucatorul nostru, Florin Sinca, l-a batut pe arbitrul Catalin Ionita absolut degeaba. S-a dus si i-a dat o palma peste fata pentru ca l-a calcat un adversar. Arbitrajul a fost foarte bun, iar gazdele s-au comportat exemplar cu noi. Nicaieri nu am fost atat de bine primiti. Noi cheltuim bani degeaba si avem in echipa 5-6 jucatori care fac mereu scandal. Ne retragem pentru ca nu avem jucatori cu caracter. Dupa meci ii amenintau pe cei de la Dorobantu sa nu vina in retur, la noi, la Stefanesti. Eu nu pot accepta asa ceva. Fotbalul trebuie jucat cu placere. L-am anuntat pe Bratu Cataros ca ne retragem din campionat, dansul a insistat sa ramanem, ca putem amana meciul cu Budesti, ca face el o smecherie si ne salveaza, dar i-am zis ca am o luat o decizie impreuna cu Gabi Pantazi si nu mai avem cum sa ne razgandim”, a declarat Stefan Dumitru.
Conform ROAF, toate rezultate echipei din Stefanesti inregistrate in turul campionatului vor fi anulate. Viola se afla pe ultimul loc in clasament, cu zero puncte. Echipa a reusit in 12 etape sa marcheze numai 7 goluri.

No Comments

  1. nu este o decizi buna sa va retrageti…incercati mai bine sa schimbati ceva la echipa…

  2. decizie*