SPORT — 19 noiembrie 2012 at 14:07

"Putem termina turul pe locul doi"

by

CSM Calarasi a castigat cu 44 la 28 meciul disputat vineri dupa-amiaza la Buzau. Victoria formatiei calarasene nu lasa loc de prea multe discutii. Antrenorul Sabin Dacau este multumit de jocul elevilor sai si este de parere ca formatia pe care o antreneaza pastreaza in continuare sanse mari de promovare. Asta numai cu conditia ca Federatia Romana de Handbal sa fie de acord cu cresterea numarului de echipa din prima liga.

Antrenorii loturilor nationale de handbal masculin, dar si reprezentantii echipelor cu pretentii din Divizia A, cer ca din sezonul viitor sa activeze 16 echipa in Liga Nationala, cu patru mai mult decat in prezent. Acest lucru ar duce la un numar mai mare de meciuri, fapt ce ar reprezenta un castig pentru echipa nationala.
CSM Calarasi se afla in acest moment pe locul al treilea in Seria I a Diviziei A la handbal masculin. Acest lucru este posibil dupa ce HC Vaslui a pierdut cu 30-27 jocul disputat sambata, in deplasare, cu Interhandbal Bucuresti, partida la care a fost prezent si Sabin Dacau, antrenorul formatiei calarasene. „Noi suntem acum la 3 puncte in spatele celor de la Interhandbal, dar avem toate sansele sa terminam turul campionatului pe locul al doilea. Cei de la Interhandbal mai au de jucat cu Bacau si cu Steaua, doua echipe pe care, in mod normal, nu le pot invinge. Pe noi ne asteapta trei meciuri usoare, pe care n-avem voie sa nu le castigam. Putem termina turul pe locul doi si sa ne mentinam acolo in primavara, pentru a putea spera la promovare”, a declarat Dacau.

Comments are closed.