SPORT — 19 noiembrie 2012 at 12:21

Sa vina Arafat si un elicopter SMURD!

by

Partida dintre Viitorul Mitreni si Unirea Frasinet, contand pentru etapa a 12-a a Seriei A din Categoria Remorca, nu s-a disputat din cauza faptului ca arbitrul Viorel Solomon a considerat ca Mihaita Voicu nu indeplineste conditiile regulamentare pentru a asigura asistenta medicala la aceasta partida. Cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi si va fi dezbatut maine seara.

Ciudat este insa faptul ca la jocul dintre Mitreni si Belciugatele, scor 3-2, desfasurat in cadrul primei etape si arbitrat de acelasi controversat Solomon, asistenta medicala a fost asigurata tot de catre Mihaita Voicu. In plus, inainte de inceperea campionatului, Bratu Cataros, presedintele AJF Calarasi, si Daniel Stefan, presedintele CJA Calarasi, au fost consultati de catre conducatorii gruparii din Mitreni cu privire la posibilitatea ca Voicu sa asigure asistenta medicala. Dupa ce au consultat ROAF-ul si li s-a pus in fata diploma prin care se dovedeste ca Voicu are studiile necesare pentru a asigura asistenta medicala, cei doi oficiali si-au dat acordul.  Ca sa nu mai existe situatii precum cea intalnita duminica la Mitreni, cel mai bine ar fi ca asistenta medicala sa fie asigurata de catre Raed Arafat, „parintele medicinei de urgenta din Romania” si ministru al Sanatatii, iar in loc ambulantei sa fie adus un elicopter SMURD. Astfel, controversatul Solomon ar putea arbitra toate meciurile din Liga Tractoristilor si din Categoria Remorca fara a mai exista pericolul ca vreun jucatori sa pateasca vreo nenorocire.
Seria A, etapa a 12-a, rezultate
Dorobantu – Stefanesti 5-1
Budesti – Razvani 3-0
Soldanu – Spantov 3-1
Luica – Vasilati 2-1
Crivat – Belciugatele 3-2
Mitreni – Frasinet (nu s-a disputat)
Frumusani – Oltenita 0-2
 
Seria B, etapa a 12-a, rezultate
Potcoava – Roseti 2-4
Lupsanu – Dalga 7-1
Ileana – Dragalina 3-1
Gradistea – Valcelele 5-1
Dichiseni – Unirea 2-4
Cuza Voda – Stefan cel Mare 3-0
Pietroiu – Jegalia 3-1
 

No Comments

  1. Aprocedat f bine, ca sa te fereasca d-zeu sa te accidentezi mai grav pe un teren de liga a 4-a sau a 5-a ca esti pe jumatate mort.