SPORT — 18 noiembrie 2012 at 21:00

"Mitea este un ucigas cu fata de copil"

by

Rapid Ulmeni este cea mai slaba echipa din Liga Tractoristilor, iar punctele adunate pana acum se datoreaza mai mult conducatorilor decat jucatorilor. Fara o strategie coerenta, formatia primarului Gheorghe Uleia se indreapta usor, dar sigur, spre Categoria Remorca. Punctul obtinut ieri dupa-amiza, in jocul cu Progresul Fundulea, i se datoreaza numai „centralului” Liviu Mitea, care n-a ciupit echipa oaspete, ci a muscat-o adanc. Meciul s-a incheiat 4-4. Jalnic teatru!

Pe langa cele 8 goluri, meciul a fost presarat cu multe duritati, eliminari, scandaluri si gesturi golanesti. Antrenorul oaspetilor, Emilian Adam, considera ca formatia sa a fost vadit dezavantajata de catre arbitrul Liviu Mitea. „Nu am vazut niciodata asa ceva. Pur si simplu si-a batut joc de noi. L-au scuipat in fata cei de la Ulmeni si nu le-a dat nici macar cartonas galben. Nu mai spun despre deciziile pe care le-a luat in timpul jocului, cand nu ne-a acordat lovituri libere la niste faulturi grosolane. Mitea este un ucigas cu fata de copil. I-am zis sa se fereasca de mine de acum inainte. Si-a batut joc de noi. Am facut 100 de kilometri ca sa jucam fotbal de placere si am dat peste un caraghios care ne-a demonstrat ca in judetul Calarasi suntem la cheremul unor nefericiti care ne arbitreaza dupa bunul lor plac”, a declarat tehnicianul celor de la Fundulea.

No Comments

  1. Kstres FunduleaKstresKstres

    La scorul de 0-2 a refuzat un penalty clar pentru cei din Fundulea, in plus trebuia eliminat jucatorul gazdelor( un aparator al gazdelor a facut hent pe linia portii), la ultima faza a meciului Bitzu( de la Fundulea) a scapat singur cu portarul si a incercat sa-l lobeze, portarul a facut hent in afara careului, in loc sa-l elimine pe portar si sa de-a lovitura libera pt Fundulea, arbitrul a fluierat sfarsitul jocului.Dar ce pretentii sa ai de la un mascarici de arbitru? L-au scuipat si injurat jucatorii ambelor formatii din primul minut. Arbitraj mai jalnic nu am vazut niciodata, sa zici ca a tras cu formatia gazda, dar nu poti zice nici asta pentru ca el era total aerian. Ne cerem scuze celor de la Ulmeni pentru lovitura in fata pe care a primit-o Tiganu’, a fost neintentionata.

  2. ca s-a demonstrat odata ca adam nu a avut dreptate la jocul dintre coicanesti-fundulea cand la acuzat degeaba gratuit pe bidirean s-a dovedit prin rezumatul de la joc ca s-a procdat corect la fazele respective pacat ca nu s-a filmat si acest joc sa se dovedeasca ca nu are dreptate nici de data asta faza cu portarul s-a petrecut exact pe linia sprafetei de pedeapsa daca era sa fi pus mana in afara careului trebuia sa intervina si asistentul pt ca a vazut perfect cum a fost faza .Cu mult respect

  3. Duta si Mitea cei mai ratati arbitri! Domnul arbitru Liviu Mitea , cand alearga geme parca ar naste un bebelus. La puscarie cu ei!

  4. Este urat la felul cum s-a comportat la acest joc antrenorul celor de la fundulea am inteles ca este si profesor jucatorii ce sa invete de la el ,au luat si ei acelasi comportament ca al antrenorului si au uitat sa mai joace fotbal ,la orice decizie a arbitrului acestia au sarit la gatul lui ,ei au fost preocupati mai mlt de arbitraj decat de joc nu au ce sa reproseze au avut la 0-0 11metri au condus cu 2-0 nu au argumente vorbeste de niste faulturi care s-aa petrecut la mijocl terenului de aceea nu au castigat ei?