ACTUALITATE — 14 noiembrie 2012 at 10:10

Secretele Ligii Tractoristilor

by

Ca in fiecare miercuri, www.sportcalarasean.ro va prezinta o sinteza a celor mai importante evenimente care au avut loc in ultima saptamana in sportul calarasean. Textul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cei care se vor supara n-au altceva de facut decat sa ne anunte cand o sa le treaca. Sportul este prea frumos ca sa starneasca dusmanie. Suntem prea putini oameni de calitate in judetul Calarasi, asa ca e pacat sa ne certam intre noi.

– Bratu Cataros a anuntat ca din campionatul viitor, bataile dintre jucatori si arbitri se vor desfasura pe reprize de cate trei minute, exact ca la box.
– Ce au zis jucatorii de la Gloria Buzau cand l-au vazut pe Victor Petre? Ce pitic e Obama!!!
– Aflat in campanie electorala pe stadionul din Independenta, Dan Motreanu i-a cerut explicatii lui Constantin Anghel cu privire la faptul ca in echipa lui Ilie Zeciu sunt prea putini localnici. Fostul primar l-a facut KO pe candidaul USL la functia de deputat: „Nu avem jucatori din Independenta pentru ca nu avem nici candidati din judetul Calarasi la Camera Deputatilor”! Superb!
– Mircea Brandusa si-a indeplinit un vis. A fost delegat la un meci la Stefan cel Mare.
– Catalin Nitu a lipsit de la jocul dintre Dunarea Calarasi si Gloria Buzau, scor 0-1, iar acest lucru s-a vazut pe tabela de marcaj.
– Plecarea lui Emil Ciortan de la Independenta se cunoaste tot mai mult. Venus a inceput sa castige pe bune.
– Un jucator de la Sarulesti a spus ca „asistentul” care nu a semnalizat pozitia de offside in care s-ar fi aflat Gabriel Cotea in momentul in care a inscris unicul gol al meciului de la Manastirea era condus de foame cu 2-0 la pauza. Il rugam pe aceasta cale sa ne specifice daca era vorba despre Valentin Voinea sau Cristian Caraion.
– Condei, Topor si Nicodim nu joaca vineri, cu Metaloglobus. Din acest motiv, Dunarea are toate sansele sa castige.
– Doru Simion, directorul sportiv al lui Venus Independenta, a ajuns la o intelegere cu Niki Mitea, fostul jucator al lui Ajax Amsterdam. Transferul a picat din cauza lui Ion Radu – Slick, care si-a motivat refuzul prin faptul ca prezenta Andreei Tonciu, iubita fostului fotbalist, pe stadionul de la Coadele are putea reduce vizibilitatea celorlalti spectatori. Corect!
– Ion Radu – Slick, presedintele lui Venus Independenta, are din nou probleme cu inima. Aceste necazuri au aparut dupa ce oficialul echipei campioane a vazut banderola de „capitan” pe bratul lui Florin Mustata.

No Comments

  1. Si daca acum ciortan este cu ciocanestiul noi ce sa intelegem?

  2. omul fara sa vrea a dat in ciocanesti.