SPORT — 14 noiembrie 2012 at 11:01

Inca doi mercenari la Independenta

by

Antrenorul Ilie Zeciu este nemultumit de transferurile realizate in vara acestui an de catre Venus Independenta si a cerut intariri. Datorita rezultatelor bune din ultima perioada, dorinta tehnicianului s-a transformat in porunca pentru oficialii clubului. Doru Simion, cel care ocupa functia de director sportiv, a reusit sa obtina semnatura lui Mihai Baraitaru, jucator ce a evoluat ultima oara la Inainte Modelu.

Marea lovitura o reprezinta insa aducerea lui Gheorghe Badea, care a mai trecut pe la Farul Constanta, Chindia Targoviste si ACS Berceni. Aceasta tranzactie amplifica zvonurile care dau ca sigura punerea pe liber a lui Hagea si Lupu, jucatori care nu au impresionat deloc in tricoul Venusului. Pe lista de achizitii a celor de la Independenta se mai afla si Catalin Farin. Acesta mai este curtat de catre Modelu si Ciocanesti.

No Comments

 1. 1. Nu s-a discutat nimic de plecarea vreunui jucător de la Venus, cu atât mai mult despre cei doi jucători care au venit în vară și trebuie să confirme. Oricum, dacă renunțăm la cineva, o să anunțăm una dintre contracandidate (așa ne-au rugat oficialii acelei echipe).
  2. Poate se vorbește așa despre Cătălin Farin pentru a-i mai crește cota!
  3. „Inca doi mercenari la Independenta” sau ‘Încă doi fotbaliști la Independența”? cam tendențios…

 2. Doru Simion nu are functie oficiala la venus. e liber profesionist. scouter.

 3. fara mustata sunteti morti

 4. fost jucator venus

  vasile de ce sunt morti fara mustata? sa vedem daca avem pareri care coincid

 5. Pai eu zic k e inima vestiarului.

 6. sunt de parere ca Independenta nu a fost promovata pe nici de primar asa cum a facuto Mustata pe internet. Alaturi de Petcu si Cinaru el e simbolul echipei actuale, pt ca jucatori vin si pleaca , dar caracterele raman.