SPORT — 8 noiembrie 2012 at 09:56

Profitati de mana intinsa de FRF!

by

Fotbalul jucat in ligile inferioare din Romania este unul care se scalda in saracie. Chiar daca s-a vorbit despre o restructurare la nivelul esalonului doi si trei, Federatia Romana de Fotbal, la presiunile venite din partea oamenilor politici, intentioneaza sa scada taxele si baremurile ce trebuie platite de catre echipe. Astfel, in sedinta Comitetului Executiv al FRF din luna decembrie va fi supusa spre aprobare propunerea ca din sezonul viitor Liga a 2-a sa fie alcatuita din doua serii a cate 18 echipe.

Astfel, la finalul actului sezon ar putea promova din esalonul al treilea si echipele care se vor clasa pe locurile doi din cele sase serii. Din acest motiv, Virgil Bogatu, antrenorul Dunarii Calarasi, a turat motoarele la maxim si anunta ca are ca obiectiv castigarea celor trei meciuri care au mai ramas pana la finalul campionatului.
Primul obstacol in calea calarasenilor este Gloria Buzau, echipa care are sase puncte obtinute la masa verde in urma contestatiilor pe care le-a depus la finalul jocurilor cu Rm. Sarat si Rapid II Bucuresti. „Fără doar si poate ne aşteaptă o partidă dificilă, în compania unui adversar care are foarte multă experienţă. Nu ne este teamă de ei, ci mai degrabă de noi. Trebuie să avem curaj, să ne impunem propria manieră de joc şi astfel sunt convins că vom reuşi să ne adjudecăm şi victoria. Pentru a ne îndeplini obiectivul nu avem voie să facem paşi greşiţi. Trebuie să ne menţinem cursul şi să un subestimăm nici un adversar, indiferent de poziţia pe care se află sau de valoare lotului de jucători. Cred în fotbaliştii mei că vor reuşit un meci mare şi ne vom întoarce acasă fericiţi, cu trei punte în buzunar”, a declarat Marian Rosu, antrenorul Gloriei Buzau.
Omologul sau de la Calarasi este optimist si asteapta ca publicul sa vina in numar foarte mare la stadion, mai ales ca adversarul are un CV impresionant. „Ne-am pregatit bine toata saptamana. Nu stiu multe despre adversar, dar daca intram pe teren cu determinare vom castiga. Valoarea lotului de jucatori ne da dreptul sa terminam turul campionatului pe podium”, este de parere tehnicianul calarasean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *