SPORT — 8 noiembrie 2012 at 08:31

Donatie pentru politicieni!

by

Sportul calarasean a primit de curand cativa banisori pentru supravietuire. Consiliul Local a dat pentru CSS Calarasi 5.000 de lei. Adica 50.000.000 de lei vechi. Caraghios! Clubul cu cele mai bune rezultate si cu cei mai multi sportivi este luat la misto de catre clasa politica din Calarasi.

Toata lumea stie ca in Romania sportul scolar sta la baza rezultatelor obtinute de catre tara noastra la Jocurile Olimpice. Cand pui pe masa a 300 de copii, atat care are acum CSS Calarasi in curte, suma de 5.000 de lei e clar ca nu iti pasa de viitorul orasului care te-a trimis pe tine, politicianu’ lui Peste Prajit, sa reprezinti oamenii simpli in Consiliul Local Calarasi.

Daca as fi in locul lui Marius Tataru, directorul CSS Calarasi, as lua banii doar cu titlul de imprumut si as promite ca pana la sfarsitul anului as inapoia suma. Tinerii, chiar daca par distrati, au si mult orgoliu. Nu m-ar mira daca le-ar cere profesorilor sa faca o cheta si sa dea ei, din alocatia aia de 40 si ceva de lei pe luna, 5.000 de lei catre Municipalitate. Nu ar fi o pata pe obrazul politicienilor, ci mult mai mult. Printr-un astfel de gest, sportivii de la CSS Calarasi ar daca un sut in fund celor din Consiliul Local, i-ar da afara pe poarta si le-ar spune “sa nu va mai prindem pe aici!”.

Alocatia lunara oferita de statul roman celor 300 de copii de la Clubul Sportiv Scolar Calarasi este de doua ori mai mare decat cei 5.000 de lei aruncati in cutia milei. Tinerii fac sport din placere. In astfel de situatii, cel mai urat este sa-i crezi prosti! O sa vina o vreme cand cei care au de suferit acum vor putea sa decida. Va fi tare rau pentru cei ce i-au batjocorit in copilarie. Politicienii de azi sunt facuti din acelasi aluat cu cei care s-au aflat la puterea inaintea lor. 

Comments are closed.