Special — 7 noiembrie 2012 at 10:30

Secretele Ligii Tractoristilor!

by

In fiecare miercuri, www.sportcalarasean.ro va prezinta, sub forma unui pamflet, cele mai importante evenimente ce s-au petrecut in sportul calarasean in ultimele zile. De data aceasta discutam mai atent despre Halloween, sarbatoare pe care am importat-o de la americani. Calarasiul are stranse legatura cu SUA si va invitam in randurile urmatoare sa descoperiti despre ce e vorba.

– Obama a marturisit ca Bratu Cataros l-a felicitat personal pentru victoria la alegerile prezidentiale.
– Mircea Stefan a explicat de ce nu a sarbatorit de Halloween: „Cat a fost Sima presedinte la Dunarea Calarasi, la noi era Halloween de fiecare data cand il vedeam.”
– La Independenta a fost deschisa prima benzinarie din istoria comunei. Aceasta apartine bozgorilor de la MOL dar se numeste GOL. Statia este dotata cu doua ghisee. Cei care alimenteaza cu motorina vor avea surpriza sa dea nas in nas cu Adrian Oprea, atacantul lui Venus Independenta.
– Meciurile Sohatu – Manastirea, Radovanu – Plataresti, Dor Marunt – Dragos Voda si Tamadau – Curcani s-au incheiat cu acelasi scor, 2-0, si sunt suspectate de blat. In acest sens, Mirel Ene – Anelka si Gigel Oprea – Babangida, capii mafiei pariurilor din Bogata, au fost chemati la DNA pentru audieri.
– CSS Calarasi a primit 5.000 de lei la Primarie. Sportivii de la clubul lui Marius Tataru au anuntat ca vor face cheta ca sa dea banii inapoi.
– Pentru ca are probleme cu fluierul, arbitrul Andrei Stan a primit din partea CJA Calarasi o trompeta, ca sa se faca auzit.
– CSM Oltenita are cel mai slab conducator. Managerul Alexandru Serban a fost azi la Calarasi pentru a realiza un nou transfer, insa jucatorul nu a putut fi legitimat deoarece Nita Miron, femeia de serviciu a AJF Calarasi, nu a fost de acord cu mutarea.
– Unirea Manastirea se pregateste de Liga Campionilor. In acest sens, jucatorii lui Jean Oprea au disputat doua meciuri amicale in compania unor tractoristi din Bulgaria.
– Jucatorii de la Dragos Voda sunt suparati ca adversarii de la Dor Marunt i-au urcat pe garduri. Astea sunt dezavantajele terenurilor imprejmuite!

Comments are closed.