SPORT — 6 noiembrie 2012 at 16:07

Ulmeni a scapat de "lanterna rosie"

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a omologat partida dintre Rapid Ulmeni si Victoria Lehliu Gara cu scorul de 3-0 dupa ce formatia gazda a contestat dreptul de joc, pe motiv de substituire, al jucatorului George Dobre. In teren, oaspetii s-au impus cu scorul de 5-3. Cele trei puncte obtinute la „masa verde” urca formatia primarului Gheorghe Uleia pe locul 14, la egalitate de puncte, 10, cu CS Curcani.

„A fost contestat jucatorul George Dobre, care a jucat cu numarul 22, iar in teren s-a aflat Mihaita Dragomir. Delegatul de la Lehliu Gara, Gheorghe Nita, a incercat sa ne convinga ca a fost o greseala, ca jucatorii au incurcat tricourile intre ei, dar eu am fost observator la acea partida si am vazut foarte bine ce s-a intamplat acolo”, a spus Dumitru Pandrea, presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi.
Partida dintre Petrolul Ileana si Soimii Unirea, din cadrul Seriei B a Categoriei Remorca, a fost omologata cu 3-0 in favoarea oaspetilor. „S-a incercat lovirea arbitrului. Spectatorii au intrat pe teren, arbitrul a cerut evacuarea lor, acest lucru nu s-a intamplat si s-a pus capat jocului”, a povestit acelasi Pandrea.

No Comments

  1. S-a contestat jucatorul pe motiv de substituire si nu dreptul de joc, dreptul de joc este altceva conform Roaf

  2. Dreptul de joc este una, substituirea este alta conform Roaf, din cele spuse de domnul Pandrea nu prea se intelege pe ce s-a facut contestatie.
    Daca un presedinte de comisie de disciplina confunda substituirea cu dreptul de joc e grav……

  3. asa sunt unii…nu pot pe teren si incearca alte chichite…sa va fie rusine 🙂