SPORT — 6 noiembrie 2012 at 13:09

Ajutor de la Stefanesti pentru Dorobantu

by

Ziaristul Stefan Dumitru s-a retras la Stefanesti si este unul dintre intemeietorii echipei de fotbal Viola. Acesta a asistat la partida de duminica, disputata impotriva celor de la Unirea Spantov, fiind preocupat ca oamenii de pe marginea terenului sa nu intre in suprafata de joc. Cronicarul regreta foarte mult ceea ce s-a intamplat cu atacantul oaspetilor, Constantin Dorobantu, care a suferit o dubla fractura de tibie si peroneu.

„Eu eram pe margine, am vazut ca arbitrul asistent a ridicat fanionul, dar n-am auzit fluierul arbitrului. Nu spun ca nu a fluierat, dar nu am auzit. Eram foarte concentrat sa ii tin pe spectatori cat mai departe de marginea terenului. Noua ne pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat. Alexandru Stan, portarul nostru, este afectat de ceea ce a patit jucatorul de la Spantov. Dupa meci, chiar l-a sunat pe Gabi Pantazi si l-a rugat sa-i lase lui Dorobantu o suma de bani din partea lui. Noi nu suntem o echipa rea. Jucam numai de placere. La meciul de duminica, vom strange bani din partea jucatorilor si a celor care mai sunt la echipa pentru a-l ajuta pe baiatul de la Spantov”, a declarat Stefan Dumitru.
Ziaristul a lucrat ultima oara in redactia Prosport, iar duminica a scris pentru Liga2.ro cronica meciului disputat de catre Dunarea Calarasi la Axintele. 

Comments are closed.