SPORT — 4 noiembrie 2012 at 12:04

Sohatu s-a intors acasa!

by

Aflata la +5 in clasamentul adevarului, Viitorul Sohatu este una dintre echipele cu pretentii din Liga Tractoristilor. Formatia lui Tudorel Cartan a jucat ieri primul meci pe teren propriu din acest campionat. Pana acum, sohatenii si-au disputat jocurile considerate pe teren propriu la Fundulea din cauza faptului ca stadionul din Sohatu era in constructie.

Jocul cu Manastirea, castigat cu 2-0 in urma unor reusite venite in ultimele minute, a fst primul ce s-a desfasurat la Sohatu. Terenul a fost imprejmuit, exista vestiare pentru arbitri si echipa oaspete, precum si banci de rezerve. Pentru ca lucrurile sa arate altfel, trebuie amenajata suprafata de joc si o tribuna.

No Comments

  1. Ce vestiare pentru oaspeti ?Autobuzul?Un dus nu ai unde sa faci la sohatu ! Teren cu doua tuse de margine ?nu stiai cum sa stai in teren din cauza lor.Si gardu pentru ce a fost facut ?sa intre un copil pe 10 ani pe teren si sa ameninte un jucator ca il bate :)) ?Publicu statea pe tusa ,aveai curaj sa faci ceva ?Cati bani ati luat domnilor de la AJF ca sa omologati panarama aia de teren ?Nemancatilor, sunteti niste nesimtiti .La Manastirea se comenteaza ca nu sunt oameni de ordine cati trebuie si acolo nu ati mai vazut groapile dupa teren.Halal AJF ,numai banii conteaza am uitat .scuzele mele !

    • Am uitat ,intrebati-l pe domnul observator gascanu ce a facut inainte de meci .A tusat terenu cu var ,da chiar a tusat intrebati-l !

  2. Pe site-ul asta nu se vb de loc de jr ? 🙁