SPORT — 3 noiembrie 2012 at 15:53

Caine(aru) latra a paguba la Dunarea!

by

In ultimul meci al etapei a 10-a din Ligii a 3-a, Dunarea Calarasi a pierdut meciul disputat in deplasare, impotriva celor de la Viitorul Axintele, liderul Seriei a 2-a. Gazdele s-au impus cu 2-1 la capatul unui joc pe care l-au dominat cu autoritate. Terenul prost nu poate fi o scuza pentru oaspeti. Dintre calaraseni, singurii care au aratat ceva au fost Nicodim si Kanda. Restul? Pamant de flori!

Dunarea a deschis scorul in minutul 21. Mircea Stefan a transformat un penalty obtinut de catre Kanda si bucuria s-a instalat in barca oaspetilor. Axintele nu a lasat lucrurile asa. Dupa numai 3 minute, Cainaru a comis o greseala copilareasca, iar Viitorul a egalat situatia pe tabela de marcaj. In debutul partii a doua a jocului, ialomitenii au preluat conducerea tot dupa o greseala a lui Cainaru. Calarasenii nu au renuntat la lupta. Marian Serban a trimis un voleu spectaculos putin peste poarta, iar Neta a ratat singur cu portarul advers.
„N-am stiut sa tinem de rezultat. Am avut cateva ocazii, dar nu le-am fructificat. N-am putut mai mult. Trebuie sa pregatim foarte bine meciurile pe care le mai avem pana la finalul turului”, a declarat Virgil Bogatu, antrenorul Dunarii Calarasi.

No Comments

  1. Trebuia sa-l schimbi pe Andrei care a jucat accidentat aproape tot meciul.Acum poti sa pregatesti toate meciurile bine,degeaba.Avem multe goluri in echipa,nu avem fata de promovare.

  2. Scoateti in evidenta numai jocurile slabe, pe cele bune nu le-am regasit in „scrierile” dumneavostra. Nu este prima data cand sunteti atat de generos cu Cainaru…din toata echipa doar acest jucator greseste? Nu vad sa scrieti si despre alti jucatori desi sunt cel putin 2-3 jucatori care nu exceleaza …de ce numai Cainaru? Sunt si multe partide jucate excelent de acest tanar dar bineinteles criticile pot fi facute de oricine, nu trebuie sa ai un talent deosebit sa critici…pacat…..dezamagitor….sunt o cititoare fidela si mi-as dori sa citesc si de bine ….