SPORT — 3 noiembrie 2012 at 20:31

Ciocanesti – Fundulea 5-1 VIDEO

by

Urmariti in continuare un scurt rezumat video al partidei desfasurate in Liga Tractoristilor intre Dunarea Ciocanesti si Progresul Fundulea, scor 5-1. Din motive tehnice, faza ultimului gol nu a mai fost cuprinsa in material. Merita retinuta marea ocazie a lui Cornel Ticu, care a ratat cu poarta goala. Aceasta faza a fost propusa postului sport.ro pentru faza zilei. Voi ce credeti? La faza penalty-ul acordat oaspetilor se impunea cartonas rosu portarului de la Ciocanesti?

No Comments

 1. cei mai inculti suporteri la Ciocanesti ii gasiti, auziti si pe inregistrare. D-aia n-o sa aveti vreodata echipa mai sus tarusilor.

 2. referitor la penalty, portarul nu trebuia eliminat ,sanctiunea disciplinara corecta este cartonas galben
  portarul trebuia eliminat daca prin greseala savarsita impiedica marcarea unui gol, in cazul de fata portarul faulteaza dupa ce jucatorul atacant suteaza in minge si nu o mai controleaza pentru a putea inscrie.
  daca atacantul ar fi fost faultat inainte sa suteze in minge sau ar mai fi putut ajunge mingea atunci corect ar fi fost eliminare

 3. dany…..dute tata la balet mai „cultule”

 4. dany – aia nu sint suporteri. ei nu au asa ceva. sintdoar niste oameni vaniti sa se racoreasca. pariez ca habar nu au care este echipa lor .

 5. Gura, ti-ai revenit, vezi ca la acest meci nu a fost injunghiat nimeni iar voi in afara de Goe, ce suporter aveti ?.Scuze, il aveti pe Slick si pe fostul primar care injura jucatori la fiecare meci.

 6. Pt MM sau mimi… te roade invidia si frustrarea k nu aveti asa oameni dedicati la echipa. Cumva anul trecut unu de la voi l a palmuit pe portarul nostru? Terminati cu vrajeala si dzinformarile mincinosilor nu stiti decat sa barfiti si sa va victimizati. fiti ma putin barbati si acceptati ca nu puteti mai mult. nu e o rusine.

 7. Pt. MM și unu altul care se semnează Niq (posibil una și aceeași persoană, dar unul dintre ei cu siguranță este antrenorul echipei de juniori din Ciocănești): Nu mai insistați cu așa zisa „înjunghiere” pentru că vorbiți în necunoștință de cauză și inventați mult. Eu nu vă numesc mincinoși, ci slab informați. După ce vă mai interesați despre ce a fost vorba puteți să vă dați cu părerea. Și eu am observat că aveți o mare plăcere să vă victimizați (mentalitate de echipă mică sau de oameni mici). În schimb mințiți cu nerușinare și tupeu când afirmați că jucătorii sunt înjurați de „fostul primar și Slick”. Este adevărat că mai sunt certați când evoluțiile nu sunt la cel mai bun nivel, dar în niciun caz nu sunt înjurați. Jucătorii sunt plătiți și este normal să se ceară mai mult din partea lor (cel puțin la nivel de determinare). Acum răspundeți cine de la voi e supărat „fleașcă” după ultimul transfer realizat de Venus și de ce? 🙂 Și nu uitați: sâmbătă se schimbă liderul!

 8. Ionut ai vre-o problema cu mine personala?……daca ai spune-mi si o rezolvam

 9. Niq – nu este nimic personal, nu știu de unde ai tras concluzia aceasta. Este strict vorba de amărâtul asta de fotbal care din punctul meu de vedere nu trebuie să ducă la treburi personale (dacă pentru tine este altfel…). Eu doar am răspuns unor afirmații ale tale și ale lui MM – pe care nu le-ați verificat, pe care în general le inventați și nu le puteți susține dacât cu neadevăruri. În rest putem oricând să discutăm despre fotbal la o cafea fără nicio problemă.

 10. Atunci nu te mai lua de persoana mea…da sunt antrenorul de la juniori , dar nu sunt cel de sus care se semneaza MM. Eu nu v-am acuzat de minic ,doar am dat replica la ce s-a spus pe site , iar cafeaua o dau eu la ciocanesti in retur…ma bucur ca nu ai ceva cu persoana mea

 11. Ionut, sezonul trecut meciul Venus-Dragalina= injunghiere.in tribuna stadionului din Independenta.
  Meciul Dorobantu-Venus 1-10=injuraturi din partea fostului primar(la acea vreme primar) sa nu vorbim de Slick care a masurat suprafata de joc la acel meci cu pasul, am fost prezent la ambele meciuri asa ca nu mint si sunt bine informat.
  Te salut si i-ti doresc numai bine.

 12. Ok Niq merge o cafea în retur la Ciocănești. Pt. MM (cel fără de nume) – din nou te invit să te interesezi mai bine. Nu exagera lucrurile pentru a pune echipa sau conducerea într-o lumină mai puțin favorabilă. Te invit să urmărești în continuare meciurile Venusului (doamne ferește ce aberații mai scoți pe urmă)!

 13. MM, am impresia ca te umpli de ridicol ca si idolul tau :mimi stoica. anghel (fostul primar) nu injura de fel. eu am 15 ani de cand vad meciurile echipei, bune si rele si nu stiu sa fi injurat pe cineva. se enerveaza si e normal pentru cineva care investeste. cat despre suporteri eu cred ca nimeni nu trebuie sa incerce sa se compare cu independenta. suporterii nostrii nu alearga centralul nu stau in spatele tusierului si nu agreseaza jucatorii adversi. incercam sa facem o comparatie cu numarul de scandaluri de la independenta si de la altii in ultimii 10 ani?