SPORT — 2 noiembrie 2012 at 17:28

Egalati la ultima faza a meciului

by

Chiar daca au castigat un punct in deplasare si sunt la +2 in clasamentul adevarului, chirnogenii au toate motivele sa fie suparati dupa 1-1 la Fetesti. Victoria a deschis scorul in minutul 28 prin Cristi Panait, a avut ocazia sa se desprinda pe tabela de marcaj, insa a plecat acasa doar cu un punct. Gazdele au ratat un penalty in minutul 80, dar au reusit egalarea in minutele de prelungiri.

„Am dominat meciul autoritar. Am avut o posesie foarte buna, chiar daca terenul a fost prost. Puteam sa castigam acest meci, dar ne-am jucat cu ocaziile. Petre Ungureanu a avut o ocazie mare la 1-0 pentru noi, dar a trimis mingea putin peste poarta. In repriza a doua, gazdele au venit peste noi cu ajutorul arbitrului. Porumbel a aparut un penalty, dar n-am mai scapat la ultima faza a meciului si am primit gol. Pe langa cele doua puncte pe care le-am pierdut in ultimul minut de joc, am pierdut si doi jucatori pentru meciul de saptamana viitoare, cu Rapid II Bucuresti. Iosofache si Wincentovici sunt suspendati pentru ca au luat cel de-al patrulea cartonas galben”, a declarat antrenorul Virgil Nitoi.
Liga a III-a, Seria a II-a, etapa a 10-a, rezultate
Sportul Studenţesc II – CSM Focşani 0-3
C. Milea (16, 26, 66)
CSM Râmnicu Sărat – Eolica Dobrogea 2-1
Burlacu (10), I. Vişan (70) / Boritz (35)
Gloria Buzău – Juventus Bucureşti 1-0
Cucu (30 – pen.)
Metaloglobus Bucureşti – ACS Urban Titu 2-1
Ghenovici (45), A. Raicu (80) / M. Ionică (21)
Rapid Feteşti – Victoria Chirnogi 1-1
V. Pena (90+1) / Cr. Panait (28)
Viitorul Axintele – Dunărea Călăraşi
se dispută mâine, de la ora 14:00.
Rapid II Bucureşti a stat.

No Comments

  1. chirnogean

    daca asi fi jucat eu, sa stiu si ca echipa sta prost financiar , sa mai pierzi un meci si in ultima faza mi-ar fi tare rusine,iar ei mau au si pretenti financiare,se pare ca salariile sunt compatibile cu valoarea lor,asa ca nu mai trebuie vaitati..fotbalu se mai joaca si de placere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *