Special — 2 noiembrie 2012 at 16:04

Cataros, hai sictir!

by

Fraţi români, cu tristeţe în suflet vă anunţ că revenim la Liga Tractoriştilor, nouă şi vechea denumire a campionatului judeţean de fotbal. Nu uităm nici de băieţii care joacă la Onoare. De acum înainte vor activa în Categoria Remorcă. Cui nu-i convine înseamnă că e prost! Cine vă pune, mă, proştilor, să-l votaţi pe Bratu Caţaros ca preşedinte al AJF Călăraşi.  Când o să vă alegeţi un şef căruia să-i pese de acest sport, până când nu veţi duce în fruntea fotbalului călărăşean un jucător de fotbal, o să rămâneţi nişte proşti.

Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Parca Bratu Cataros semnase un asazis contract cu Jhon Deere si cica le cumpara cu banii din contract echipamente pentru arbitrii si pentru echipele de club…iar liga a 4a sa se numeasca „Liga Tractoristilor Jhon Deere”…ce sa intamplat cu banii din asazisul contract sau nu a fost nici un contract?Chiar as vrea un raspuns din partea dumneavoastra:)

  2. Aia cu Jhon Deere a fost o gluma :)) Jhon Deere este o firma care face Tractoare Combini(utilaje de camp) Era o aluzie la Liga Tractoristilor :))) CUm sa crezi asa cv =))))

    • nu ma ca daca imi spuneai u nu stiam ca jhon deere e firma de tractoare si utilaje agricole…dar a spus de un cotract si ca a luat interviu…dar pe acest site nu sti cand se vorbeste serios sau nu se vorbeste serios…

  3. Daca va fi ales PARLAMENTAR DL FUIA cu siguranta ca vor veni si baniiii. Nu uitati cine a adus contractul ?!?!?! ASA ca FORTA FUIA :)))

  4. din pacate tot ce se intampla in fotbalul calarean la nivel judetean este doar vina A.J.F. Calarasi. Ar trebui sa existe doar 10-12 echipe care indeplinesc conditiile regulamentare de joc si la liga IV idem pentru ca nu este posibil ce se intampla pe terenurile de fotbal. Atat jucatori, daca putem sa le spunem jucatori, conducatori, daca putem sa le spunem conducatori de asociatii/cluburi de fotbal, pentru ca A.F.J. Calarasi nu respecta legea sportului privind entitatile sportive. Rusine celor care organizeaza astfel de competitii, numai interese… va salut, pacat de asa zisele echipe de juniori… cu respect ! Ar trebui sa plece toti de la AJF