Special — 25 octombrie 2012 at 17:02

Probleme pentru fostul arbitru Grosu

by

Fostul arbitru Victor Grosu, coleg multa vreme cu Daniel Stefan – actualul presedinte al CJA Calarasi – si Mirel Burlacu, se afla in centrul unui scandal care il poate face sa piarda postul de director al Casei de Asigurari de Sanatate Calarasi. Aceasta functie este vizata in acest moment de catre Marian Dinulescu, personaj care s-a aflat pentru o buna perioada de timp in fruntea clubului Dunarea Calarasi.
grosu

Ziaristul Marin Badea a postat pe reteaua de socializare Facebook un comentariu in care il acuza pe Victor Grosu ca a condus un autoturism in stare de ebrietate. „Victor Grosu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Călărași, a fost prins beat mort, la volanul autoturismului de serviciu
„Victor Grosu, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Călărași, a fost oprit în trafic, de către un echipaj al Poliției Rutiere, cu puțin timp în urmă. Acesta se afla la volanul autoturismului de serviciu. Există indicii că acesta se afla într-o evidentă stare de ebrietate. A refuzat să sufle în alcooltest. Polițiștii l-au condus la Spitalul Călărași, pentru a i se recolta probe bilogice. Conform unor date, acesta era beat-mort. Contactat de noi, comisarul șef Vasile Luchian, șeful Poliției municipiului Călărași, nu a vrut să ne ofere nici un fel de indicii. Nu ne-a spus dacă Victor Grosu a fost sau nu implicat și în vreun accident de circulație. „Mai multe date veți obține mâine”, ne-a spus acesta. Reprezenanții Biroului de presă ai IPJ Călărași nu au putut fi contactați”, scrie Marin Badea.
 

Comments are closed.