Special — 23 octombrie 2012 at 19:36

Coalitie impotriva lui Cataros

by

Dunarea Calarasi a avut parte de arbitraje potrivnice in acest campionat. Conducatorii clubului s-au grabit sa arate cu degetul catre ziaristul Mircea Brandusa, dar zilele acestea au avut surpriza sa afle ca omul care comploteaza impotriva echipei fanion a judetului este cu totul altul. Aflat in relatii reci cu actuala conducere politica a judetului, Bratu Cataros face tot ce ii sta in putere pentru ca suporterii Dunarii sa-i blameze pe conducatorii echipei.

Oficialii clubului condus de catre Costica Stefan au aflat ca presedintele AJF Calarasi a vorbit de rau echipa judetului in fata celor de la FRF si CCA si i-au declarat razboi celui care conduce fotbalul judetean. Din cauza „strambelor” venite de la Cataros, Dunarea este privita drept o echipa prapadita la Bucuresti, ce n-are nici o pretentie in actualul campionat. Acesta este si motivul pentru care calarasenii au avut parte de arbitraje severe la meciurile de pe teren propriu.
In acest moment, Bratu Cataros este hulit si de catre echipele care activeaza in campionatul judetean. Anul viitor vor avea loc alegerile pentru postul de presedinte, iar actualul conducator va avea de infruntat adversari puternici, care sunt sustinuti pe linie politica de catre cei care conduc judetul Calarasi. Impotriva lui Cataros pot candida multi oameni, cei periculosi adversari fiind Mihai Patarlageanu, Dorinel Dinca, Marius Lucan, Virgil Bogatu, Daniel Stefan si Nicolae Eftene.
Deja s-a format o coalitie a echipelor care nu-l mai vor pe Cataros. Aceasta este formata din Dunarea Calarasi, Inainte Modelu, Dunarea Gradistea, Spicul Roseti, Soimii Unirea, Tricolorul Jegalia, Victoria Lehliu Gara, Victoria Dragos Voda, Rapid Razvani, Viola Stefanesti, Fortuna Tamadau, Unirea Frasinet, Libertatea Belciugatele, Avantul Luica, CS Budesti, Rapid Vasilati, Partizan Crivat, CS Curcani, CSM Oltenita, Vulturii Oltenita, Rapid Ulmeni si Steaua Radovanu.
Constient de pericolul pe care il pandeste, Bratu Cataros vrea sa isi reactiveze un agent electoral din zona Oltenita. Presedintele AJF Calarasi intentioneaza ca din iarna sa-l numeasca ca sef al arbitrilor pe Mircea Dan. Chirnogeanul are mare influenta printre conducatorii echipelor care activeaza in Seria A a Categoriei Onoare si a fost cel care l-a ajutat pe Cataros sa castige alegerile din 2009.
Numirea lui Mircea Dan nu se poate face usor dupa ce Daniel Stefan a castigat un mare capital de imagine in fata celor de la FRF si CCA. In plus, indepartarea Gascanului este foarte periculoasa din cauza faptului ca toti arbitrii tineri au anuntat ca se vor retrage in cazul in care Cataros il va aduce pe Dan.
Presedintele AJF Calarasi are si o varianta de rezerva, astfel incat sa impace si capra si varza. Daniel Stefan ar putea ramane presedinte, urmand ca el sa colaboreze cu Mircea Dan si George Coman, in calitate de vicepresedinti. Cei doi se vor ocupa strict de delegari, in vreme ce Gascanu va avea rol de coordonator si indrumator pentru arbitrii de perspectiva. Gascanu pare incantat de aceasta varianta deoarece el nu isi va pierde postul de observator pentru arbitri in Liga a 3-a.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *