SPORT — 22 octombrie 2012 at 17:15

Secretele derby-ului de la Dor Marunt

by

www.sportcalarasean.ro va prezinta, sub forma unui pamflet, secretele derby-ului dintre Avantul Dor Marunt si Venus Independenta, scor 0-3! Intr-un fotbal prost, cateva glume bune pot schimba fata jocului. Persoanele care stau prost cu nervii sunt rugate sa nu se enerveze. Stau mult mai prost cu fotbalul decat cu nervii! In plus, daca se enerveaza careva, il rugam sa numere pana la zece. Sigur se va calma!

1. In momentul in care a aflat scorul partidei,  Bratu Cataros a crezut ca echipa gazda nu s-a prezentat, fiind ocupata cu taiatul cocenilor.
2. Emil Constantinescu, de la Avantul Dor Marunt, s-a declarat singur cel mai bun om al meciului. Ghinion lui este ca vorbeste singur!
3. Emil Constantinescu, de la Avantul Dor Marunt, este indisponibil pentru meciul de sambata, cu Progresul Fundulea. Fundasul sufera de otita, boala pe care a capatat-o in momentul in care a fost depasit in mare viteza de catre Adrian Oprea – Motorina.
4. Adrian Oprea – Motorina a facut o cerere la AJF Calarasi prin care cere sa i se schimbe porecla. Atacantul lui Venus Independenta vrea sa i se spuna Usain Bolt, dupa ce l-a depasit in viteza pe Emil Constantinescu.
5. Mustata, fundasul stanga al lui Venus Independenta, este monitorizat de catre Victoria Potcoava. Realizarea acestui transfer ar putea reprezenta indeplinirea unui vis pentru jucatorul de la Coadele.
6. Arbitrul Ionel Ivanciu a plecat plangand de la Dor Marunt. Acesta a intrat intr-o stare depresiva din cauza faptului ca nu a eliminat nici un jucator, n-a acordat nici un penalty si nici macar nu i-a injurat pe spectatori.
7. Observatorul Dumitru Pandrea a fost aplaudat in picioare de cei 20.000 de spectatori care au fost prezenti la meci.
8. Suporterii echipei din Dor Marunt i-au transmis scuze „asistentului” Catalin Ionita dupa ce au incercat sa-l loveasca cu pietre. Seful echipei gazda motiveaza gestul prin faptul ca in sat nu mai sunt flori.
9. Penita, de la Dor Marunt, va aparea intr-o reclama la Coca – Cola. Atacantul a primit aceasta sansa dupa ce Cristi Chivu s-a accidentat.
10. Ilie Zeciu este un excentric in materie de vestimentatie. La Dor Marunt s-a afisat cu o pereche de pantofi sport de culoare verde fosforescent, la care a asortat o superba geaca de piele. Catalin Botezatu a vazut poza cu Guardiola de Calarasi si a scris pe Facebook: Ilie – super meserie!

No Comments

  1. :)))) SUPER TARE! :))

  2. Din cauza ta, transferul a cazut cand era aproape de a se perfectiona. Imi platesti macar 50% din contractul meu ce-l prindeam acolo!

  3. lasa ca vorbesc cu tatu si te duci la floroaica

  4. toader alexandru

    sunt frizeru
    bagati.ma si pe mn va roog