Special — 21 octombrie 2012 at 10:19

Tara, tara, vrem ostasi!

by

Valentin Porumbel a fost promovat in mod surprinzator in lotul arbitrilor care oficiaza in Liga a 3-a. Silviu Brandusa va face si el un pas inainte in perioada urmatoare. Calaraseanul va fi promovat in lotul arbitrilor asistenti care vor fi delegati la jocurile din esalonul secund al fotbalului romanesc. Doua performante de care insa campionatul judetean de fotbal nu poate profita.

Valentin Porumbel este inca un copil si nu poate arbitra chiar orice meci. Normal ar fi ca un „divizionar C” sa fie delegat la meciurile cele mai importante. Stangaciile olteniteanului insa il impiedica pe Daniel Stefan, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, sa il trimita pe arbitrul in varsta de 19 ani acolo ar fi normal.
Cam la fel stau lucrurile si in cazul lui Brandusa, numai ca acesta este mai ferit deoarece este „asistent”. In conditiile in care tinerii inca au nevoie de scutece atunci cand imbraca echipamentul de arbitru, echipele din judet prefera sa fie arbitrate de catre arbitri batrani, care au mai mult experienta, dar si o sete mai mare de a castiga bani negri.
In aceste conditii, vina pentru greselile arbitrilor trebuie impartita intre Daniel Stefan si delegatii echipelor care motiveaza mai mult fluiericii decat jucatorii. Orice scandal iscat in campionatul judetean reprezinta un bobarnac in capul sefului arbitrilor. Gascanu este vanat de catre Cataros, presedintele AJF Calarasi dorind ca din iarna sa-l numeasca presedinte la CJA pe chirnogeanul Mircea Dan.

Comments are closed.