SPORT — 20 octombrie 2012 at 18:47

"Trebuie sa ne multumim cu un punct"

by

Handbalul este un sport care merita mult mai mult. Ritmul este de-a dreptul nebun si nici nu ai timp sa te gandesti la altceva decat la lupta din teren. Dependentii de bere ori seminte n-au ce cauta in sala. Nu le este interzis, dar tensiunea este atat de mare incat mana nu-ti incape in punga cu boabe.
Fotografie0107

CSM Calarasi evolueaza in Divizia A la handbal masculin si are ca obiectiv promovarea. Intr-o serie cu Steaua Bucuresti, telul handbalistilor antrenati de catre Sabin Dacau pare foarte greu de atins. Calarasenii sunt la trei puncte de „militari”, dar nu depun armele. Valoarea echipelor nu este una extraordinara, motiv pentru favoritii primarului Dan Dragulin sa spere.
Astazi, CSM a remizat in deplasare, scor 27-27, cu Interhandbal Bucuresti, echipa ce avea maximum de puncte inaintea etapei. Calarasenii au fost la carma jocului in prima repriza, interventiile portarului fiind de-a dreptul fantastice. La pauza, Calarasiul conducea cu 15-13, insuficient pentru linistea putinilor calaraseni care s-a aflat in Sala Lucian Grigorescu din Capitala.
Repriza a doua a fost una dezastruoasa pentru jucatorii lui Sabin Dacau. Acestia s-au intrecut in ratari, facandu-l erou pe portarul gazdelor. In plus, arbitrii au inceput sa favorizeze echipa din Floreasca, astfel ca Interhandbal a preluat conducerea pe tabela de marcaj.
CSM s-a ridicat si a reusit sa egaleze cand mai erau doar 44 de secunde de joc. Bucurestenii au fortat victoria, dar Sabin Dacau a organizat foarte bine apararea si echipa sa a cules un punct. La finalul jocului, Dan Dragulin, primarul Calarasiului, le-a reprosat arbitrilor ca i-a favorizat pe cei de la Interhandbal si a avut o disputa verbala cu jucatorii si antrenorul gazdelor.
„Trebuie sa ne multumim cu un punct. Baietii au jucat bine in prima repriza si asta s-a vazut pe tabela de marcaj. In repriza a doua nu am fost lasati sa jucam”, a declarat Sabin Dacau.

No Comments

  1. Ooooffff panaramelor.. La ce salarii aveti.. Nu meritati nici apa plata!!

  2. Dak nu ati fost la meci de ce va luati dupa toti care povestesc?! Arbitrajul a favorizat ambele echipe in anumite momente….iar comentariu de sus cine l.a scris are dreptate…la ce salarii sunt nu se face nimic acolo…anul trecut cu bani de 10 ori mai putin s.a obtinut locul 3…sa vedem anul asta dak fac ceva mai mult….ma indoiesc!