SPORT — 18 octombrie 2012 at 09:16

Dunarea Calarasi, examen pe sintetic

by

Dupa infrangerea cu Rapid II Bucuresti, scor 2-3, Dunarea Calarasi are maine ocazia sa revina pe zero in clasamentul adevarului. Jucatorii lui Virgil Bogatu vor evolua pe terenul sintetic de la Buftea, impotriva juniorilor de la Sportul Studentesc II Bucuresti. Adversarii au o echipa formata din jucatori care inca nu au terminat liceul si ocupa ultimul loc in Seria a II-a a Ligii a 3-a.

Sportul Studentesc II nu are nici un punct pana in acest moment, scopul acestei echipei fiind acela de a le permite juniorilor sa joace meciuri din doua in doua zile. Vinerea, jucatorii evolueaza in Liga a 3-a, iar duminica alearga in campionatul juniorilor republicani.
Dunarea Calarasi merge la Buftea cu gandul la cele trei puncte. Un alt rezultat decat victorie trebuie considerat o catastrofa pentru echipa fanion a judetului. „Trebuie sa castigam acest meci. Jucam pe teren sintetic, dar sper sa nu apara probleme. Avem nevoie de cele trei puncte, mai ales ca in urmatoarele trei etape vom juca cu Rm. Sarat, Axintele si Buzau”, a declarat Virgil Bogatu, antrenorul Dunarii Calarasi.

Comments are closed.