Special — 17 octombrie 2012 at 08:59

Cataros vrea sa scape de Gascanu

by

Presedintele AJF Calarasi nu a acceptat niciodata sa colaboreze cu oameni valorosi, care ii pot pune in pericol suprematia. Virgil Bogatu, Gheorghe Petrache, Valeriu Petrescu, Stelian Mihai sau Mircea Brandusa sunt doar cativa grei care nu sunt iubiti de catre Bratu Cataros. Lista renegatilor s-a extins de cateva saptamani si il cuprinde si pe Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri.

Seful arbitrilor „a calcat pe bec” in momentul in care a inceput sa fie delegat ca observator la meciuri din Liga a 3-a, lucru considerat inacceptabil de catre Cataros. Presedintele AJF Calarasi doreste ca el sa fie singurul observator agreat de catre Federatia Romana de Fotbal si se pregateste sa-i faca vant lui Daniel Stefan din functia de presedinte al CJA.
Raceala lui Cataros s-a vazut in momentul in care George Coman, vicepresedintele CJA Calarasi, si-a impus preferatii la cele mai importante jocuri din campionatul judetean. In plus, presedintele AJF le-a marturisit apropiatilor sai ca in pauza competitionala il va aduce ca sef al arbitrilor pe chirnogeanul Mircea Dan, in prezent presedinte la Victoria Chirnogi.

No Comments

  1. scapam de dracu si dam de masa
    pana nu il da nimeni afara pe cataros nu o sa se schimbe nimica la cl

  2. Orice conducator ar fi in toate judetele tot se lasa cu gratere dupa meci .. Gazdele cu arbitrii de obicei :)))