ACTUALITATE — 16 octombrie 2012 at 23:17

"Nea Piti, baga-l pe Solo!"

by

Lumea fotbalului calarasean nu a fost indiferenta la meciul Romania – Olanda, scor 1-4. Arbitri, jucatori, antrenori, conducatori, observatori, ziaristi sau simpli spectatori, toti au fost implicati in meciul disputat aseara la Bucuresti. www.sportcalarasean.ro va prezinta fiecare moment trait de catre calarasenii care au urmarit infrangerea usturatoare suferita de catre echipa nationala.

– Dupa greseala lui Ciprian Tatarusanu de la primul gol al olandezilor, Bratu Cataros a fost sunat de catre Mircea Sandu. Boss-ul FRF i-a cerut presedintelui AJF Calarasi sa-i ridice suspendarea lui Anton, portarul Fortunei Tamadau care a fost exclus din viata sportiva dupa ce l-a calcat in picioare pe arbitrul Valentin Porumbel. „Puiule, misca-te repede! Vorbeste si cu aia de la Tamadau si convinge-i sa faca un schimb cu Steaua. Gigi Becali mi-a spus ca este de acord.”
– Jean Oprea, antrenorul Unirii Manastirea, a intrat in direct la GSP TV si l-a criticat pe Victor Piturca pentru titularizarea lui Gabriel Tamas. „Cotea a jucat foarte bine la mine in meciul cu Ciocanesti si era pregatit sa joace contra Olandei, dar Piturca are fixurile lui. Cotea e fotbalist mare si a fost chiar si la FC Brasov, echipa la care a facut doua dusuri si a plecat acasa”
– Golul reusit de Romania l-a luat prin surprindere pe Virgil Bogatu, antrenorul Dunarii Calarasi. Acesta l-a sunat imediat pe Mirel Condei si l-a rugat sa intre pe internet ca sa verifice daca nu cumva olandezii l-au naturalizat pe Banel Nicolita.
– Arbitrul Liviu Mitea a recunoscut ca nici macar el nu ar fi putut acorda atat de usor un penalty pentru oaspeti precum cel pe care l-au primit olandezii.
– La pauza jocului, Daniel Stefan, Ionel Radulescu, Cristian Andrei, Mircea Stefan, Virgil Valeanu, Catalin Nitu si Giani Dragusin au fost evacuati din stadion dupa ce au afisat un banner cu mesajul: „Nea Piti, baga-l pe Solo!”.
– In momentul in care scorul a devenit 4-1, Sandu Moldoveanu, antrenorul Victoriei Dragos Voda, a fugit la biserica din sat ca sa se roage ca olandezii sa duca scorul la 11-1. „Numai asa o sa inteleaga o tara intreaga de ce am retras echipa de pe teren la Independenta, unde ne-a furat arbitrului”, i-a spus acesta preotului din sat.
– Vazand cat de slab joaca echipa nationala, Ilie Zeciu si-a exprimat regretul ca Venus Independenta nu are o data libera in calendar pentru un „amical” de lux, cu selectionata lui Victor Piturca. „Daca i-am batut pe Radovanu cu 11-1 si pe Dragos Voda cu 10-0, cu Romania sigur castigam cu 20 sau 30 la zero.”
– Virgil Nitoi, antrenorul Victoriei Chirnogi, si-a reparat telefonul mobil si le-a dat un sms elevilor sai prin care le cere sa nu-l mai strige „Nea Piti”! Gestul tehnicianul este unul care tine de superstitie, acesta temandu-se ca echipa pe care o pregateste acum sa nu piarda cu 4-1 meciul de vineri, cu Metaloglobus.
– Exista si romani fericiti dupa acest meci. Gigi Ionita, capitanul Victoriei Chirnogi, nu isi mai incape in piele de bucurie deoarece Mutu e mai gras ca el.
– George Coman a fost acuzat de catre Victor Piturca pentru ca l-a delegat pe arbitrul scotian la Craig Thomson la meciul disputat aseara la Bucuresti.
– Mircea Sandu considera de ziaristul Mircea Brandusa nu este strain de maniera de arbitraj a lui Craig Thomson. Scotianul care nu a acordat Romaniei o lovitura de la 11 metri la scorul de 3-1 pentru olandezi, a parasit Arena Nationala in aceeasi masina cu Cristian Brandusa, fiul cronicarului de la Obiectiv de Calarasi. „Cristi este prieten cu Craig. Fiul meu a primit de la scotian o fusta d-aia cum se poarta la ei in tara si nu stie daca este pentru mine si pentru maica-sa. L-am rugat sa lamureasca aceasta problema deoarece ne certam in fiecare zi pentru ca nu stim cine trebuie sa o spele”.
– Costica Sima l-a sunat pe Victor Piturca si l-a sfatuit ca la urmatoarele actiuni ale echipei nationale sa convoace cativa jucatori de la CS Budesti, astfel incat arbitrul sa nu mai scape nebatut.
– La cat de prost au jucat tricolorii in aceasta seara, Emilian Adam i-a cerut voie lui Dorel Dorobantu sa-i transfere pe toti la Progresul Fundulea.
– Marius Paun, antrenorul lui Inainte Modelu, este fericit. A vazut o echipa care joaca mai prost ca a lui.
– Urmatorul meci al echipei nationale va avea loc la Plataresti! Varianta Sarulesti a fost refuzata de catre selectioner.
– Arbitrul Mihail Puchianu le-a marturisit prietenilor sai de pe Facebook, juniorii de la Dragos Voda, ca nici macar Ion Fenghea nu arbitreaza atat de prost precum Craig Thomson.
 
 
 
 
 
 
 

No Comments

  1. Foarte tare Sorine!

  2. M-am amuzat copios la toate, in special la cea cu Budesti :))))…nu stiu de unde le-ai scos pe toate dar se cam potrivesc in mare masura

  3. =))))00 Foarte tare si adevarate=)))))))))))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *