SPORT — 16 octombrie 2012 at 12:52

Iosofache este accidentat la umar

by

Briliantul Victoriei Chirnogi s-a accidentat in timpul meciului cu CSM Focsani, scor 7-1, si nu se poate antrena in aceasta perioada. Tehnicianul Virgil Nitoi este totusi optimist si crede ca Iosofache va fi apt de joc pentru meciul de vineri, de la Clinceni, cu Metaloglobus Bucuresti. Chirnogenii isi doresc foarte mult sa nu piarda jocul cu formatia antrenata de catre Adrian Matei.

„Iosofache are umarul prins intr-o fasa. A fost faultat la meciul cu Focsani la o faza la care se putea acorda penalty. Am vazut ca are dureri, fugea ciudat si l-am schimbat. M-am dus cu el la Spitalul de Urgenta, am pus bani de la mine din buzunar si i-am pus o plasa peste umar, ca sa scape de dureri. Zilele astea nu se va antrena, dar joi va face o alergare usoara, iar vineri il bag sa joace. Avem cateva accidentari, au inceput sa apara si cartonasele galbene, dar sper sa iesim cu bine si din acest meci”, a declarat Virgil Nitoi, antrenorul Victoriei Chirnogi.

No Comments

 1. Cum sa nu pui bani de la tine cand baiatu asta ti-a adus aproape toate victoriile de unul singur..

 2. Iosofache a cazut rau de tot pe umar asta e adevarul,Dar dupa o simulare in care arbitrul a fost corect si nu a dictat nimic,ba chiar trb si cartonas galben pt simulare… Oricum le va fi foarte greu fara ISO:D

 3. va bate cacao de va asculta cu urechea… sunteti victime sigure… trei va luati la clinceni… pana acum ati castigat numai cu japca
  japca cu buzau
  blat cu focsani
  japca la baia

 4. HAhaha,,esti amuzant Puiu,,astia nu sunt in stare sa dea o prima da sa mai faca si blaturi,,esti penal baiatule:)))

 5. Da ei dabea isi primesc salariile si tu vrei blaturi! :))

 6. pacat de iosofache asta…am fost la toate meciurile de acasa a echipei chirnogi..si cu mana pe inima spun copilul e talentat maxim..si nu stiu cate puncte ar fi luat chirnogiul fara golurile acestuia,pasele de gol si tot ceea ce face el in teren…sa numai spun ca e singurul…de la chirnogi care are nebunia de a tribla ..copilul face spectacol…si nu inteleg cu de joaca la noi…in fine..pacat imi pare sincer rau de accidentarea lui..ne va fi foarte greu fara el…urmatoarele meciuri daca are probleme…oricum succes in continuare iosofache ai tot respectul meu !!!