SPORT — 15 octombrie 2012 at 16:48

Memoriu impotriva fluiericiului Ionita

by

Clubul Dunarea Calarasi a anuntat printr-un comunicat de presa ca a depus la FRF un memoria impotriva arbitrului Eduard Ionita, cel care a condus de la centru jocul dintre formatia antrenata de catre Virgil Bogatu si Rapid II Bucuresti, scor 2-3. „Centralul” constantean este acuzat ca a viciat rezultatul partidei. Mai mult, conducatorii clubului il banuiesc pe ziaristul Mircea Brandusa ca nu ar fi strain de maniera de arbitraj a fluiericiului de pe Litoral.

„Toată lumea care a fost la meci a văzut ce s-a întâmplat. Am pierdut un meci destul de important la care am avut un arbitru care nu are nicio treabă cu acest sport. Să nu se înţeleagă faptul că dăm vina pe arbitri pentru rezultatul slab. Vrem doar să fim arbitraţi corect. Vom face memoriu la Federaţie împotriva arbitrului din Constanța, dar nu ne încâlzeşte prea mult faptul că acesta va plăti cu câteva etape de suspendare. Punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi”, a afirmat, Costică Ștefan, președintele Dunării.

No Comments

  1. bineinteles ca nu e strain.. doar baiatul lui l-a scos pe acest arbitru din stadion si a plecat cu el in masina.. deaia nu te suporta nimeni domnule „ziarist de carton” pe nume mircea brandusa