SPORT — 15 octombrie 2012 at 13:41

Mircea Brandusa, acuzat de "indirecta"

by

Paranoia face ravagii prin birourile Dunarii Calarasi. In loc sa faca o analiza atenta a tot ceea ce s-a intamplat la jocul de vineri, cu Rapid II Bucuresti, pierdut de calaraseni cu scorul de 3-2, conducatorii gruparii fanion a judetului au lansat in lumea fotbalului un zvon care nu face altceva decat sa demonstreze naivitatea unor oameni ce se pretind specialisti in fotbal.

Ziaristul Mircea Brandusa, tatal arbitrilor Cristian si Silviu Brandusa, este banuit ca nu ar fi deloc strain de maniera de arbitraj a lui Eduard Ionita. Chiar daca fluiericiul l-a eliminat fara motiv pe Victor Petre, a oferit cadou oaspetilor un penalty din care s-a facut 2-2 si a inventat o lovitura libera din care giulestenii au stabilit scorul final, Brandusa considera ca prestatia arbitrului a fost impecabila. „Eduard Ionita a avut o prestatie impecabila, exact ca in prima liga. Ce vina are arbitrul ca Victoras Petre a facut doua faulturi de cartonas galben?„, sustine cronicarul de la Obiectiv de Calarasi. 
Acesta respinge orice acuzatie venita din partea celor de la Dunarea Calarasi, negand ca ar fi intervenit pe langa Ionita pentru a defavoriza formatia antrenata de catre Virgil Bogatu. Conducatorii clubului condus de catre Costica Stefan s-au inflamat dupa ce l-au vazut pe unul dintre baietii lui Brandusa in aceeasi masina cu arbitrul Eduard Ionita. „Astea sunt niste mizerii. E pacat ca se arunca cu noroi intr-o prietenie sincera, existenta intre fiul meu si Eduard Ionita. Ei sunt colegi la facultate si merg impreuna la meciuri. Fiul meu a venit acasa ca sa aduca o geanta cu haine ce trebuiau spalate de catre mama lui. Ce interes as fi avut eu ca Dunarea sa piarda meciul cu Rapid?”, se apara Mircea Brandusa.
Ziaristul se afla in relatii reci cu antrenorul Virgil Bogatu si cu delegatul George Coman. De aici si pana la a-l acuza ca i-a cerut unui arbitru sa defavorizeze Dunarea Calarasi este cale mult prea lunga.

No Comments

  1. nu este zi sa nu accesez acest site de 3-4 ori.faceti o treaba excelenta pentru iubitorii sportului din judetul calarasi.cel putin pentru noi,cei ce suntem plecati in afara tarii,este o bucurie ca putem afla noi stiri despre fotbalul din judet si celelalte sporturi.va multumim si mult succes pe viitor.

  2. domnule ziarist .. zis si brandusa.. ar fi trebuit sa stii ca al 2 galben l-a luat pentru simulare si nu pentru fault..iar referitor la prestatie.. inseamna ca tu nu ai vazut meciul.. stim ca esti obijnuit sa vezi greseli doar intr-o parte.. si greseli grave.. iar referitor la interesul ca sa piarda dunarea.. toata lumea stie ca nu esti binevenit pe nicaieri pe unde te duci .. iar asta te doare cel mai tare.. si vrei sa te razbuni..