SPORT — 15 octombrie 2012 at 11:32

Fruntasele au inceput sa gafaie

by

Dupa o serie fantastica, cu 7 victorii consecutive, Dunarea Ciocanesti a remizat pentru prima oara in acest sezon. Unirea Manastirea este formatia care a pus capat sirului de victorii obtinute de liderul clasamentului. Formatia antrenata de catre Jean Oprea merita toate laudele, chiar daca oaspetii se plang ca adversarul a practicat un joc dur. Publicul a fost cel de-al 12-lea jucator, iar atmosfera de pe stadion a fost una ca la un adevarat meci de fotbal.

Etapa de sambata a fost marcata de multe remize, toate obtinute de catre formatiile aflate in cursa pentru titlul de campioana judeteana. Dunarea Ciocanesti are acum +10 in clasamentul adevarului, fiind urmata de Avantul Dor Marunt si Viitorul Sohatu, cu +5. Cele doua urmaritoare ale liderului au remizat in deplasare, dar au nevoie de un pas gresit al liderului pentru a putea emite pretentii la suprematie.
Venus Independenta a castigat la scor meciul cu Dragos Voda, dar ramane la +2 in clasamentul adevarului. Formatia lui Ilie Zeciu a capatat incredere dupa victoria de la Fundulea, insa trebuie sa confirme in meciurile ce urmeaza. Campioana judeteana va putea emite din nou pretentii insa abia daca va castiga urmatoarele doua jocuri, cu Dor Marunt si Ciocanesti.
Progresul Fundulea este pe zero la „adevar”, devenind o echipa fara pretentii dupa umilinta cu Venus Independenta si rusinea cu Steaua Radovanu. Daca se cauta un vinovat pentru situatia actuala de acolo, acela este primarul Dorel Dorobantu.
 

Comments are closed.