SPORT — 12 octombrie 2012 at 18:27

Festiva! Festival! Chirnogi a dat recital

by

Virgil Nitoi scrie istorie la Chirnogi. Echipa locala este singura din Seria a II-a a Ligii a 3-a care nu a cunoscut infrangerea in acest campionat. Si am trecut de jumatatea turului in acest moment. Chirnogenii au maturat pe jos cu cei de la CSM Focsani, o formatie modesta, care s-a prezentat la Chirnogi cu multi juniori. Practic, in acest campionat moldovenii nu urmaresc altceva decat sa ajunga la fiecare partida.

Oaspetii au deschis scorul in primele minute si le-au dat fiori reci putinilor spectatori prezenti pe stadion. Gazdele si-au dat seama ca este vorba doar de un foc de paie si au revenit imediat in joc. Cristian Panait a fost cel care a restabilit egalitate, dupa care a iesit la rampa Iosofache. Coordonatorul de joc al Victoriei a prins o zi de exceptie si a marcat urmatoarele 3 goluri ale formatiei sale. Publicul era in delir, la fel si antrenorul Virgil Nitoi.
Meciul a fost unul fara istoric. Nastase a punctat si el, dupa care Panait a reusit dubla. Tabela a fost inchisa de Barbu. S-a terminat 7-1 la capatul unui joc de vis pentru chirnogeni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *