SPORT — 10 octombrie 2012 at 09:19

Emilian Adam, suspendat 6 etape!

by

In sedinta Comisiei de Disciplina care a avut loc aseara la sediul AJF Calarasi au fost dezbatute si problemele de la jocul dintre Progresul Fundulea si Venus Independenta, scor 0-4. Cum era de asteptat, impotriva arbitrului Viorel Solomon nu s-a luat nici o masura. Ba mai mult, raportul fluiericiului este sfant pentru comisia condusa de catre Dumitru Pandrea.  In aceste conditii, pentru ce mai platesc echipele baremul observatorului? Doar ca sa se plimbe un batranel pe drumurile patriei?
In plus, daca vinovatii fara vina nici macar nu sunt lasati sa-si exprime punctul de vedere in fata comicei comisii, atunci pentru ce mai trebuie sa bata drumul pana la Calarasi? Alaturi de Pandrea, Marin Stefan si Viorel Stefan sunt ceilalti doi procurori ai fotbalului calarasean. La brutarie cu voi!
Emilian Adam, antrenorul Progresului Fundulea, s-a ales cu o suspendare de 6 etape si o amenda de 200 de lei. Stati linistiti! N-a batut pe nimeni! A fost trimis in tribuna de catre Viorel Solomon la jocul dintre Fundulea si Independenta. „Arbitrul a scris in raportul de arbitraj ca l-am injurat, ca le-am reprosat celor de la Independenta ca n-au fost in stare sa joace in Divizia C, ca am injurat toata conducerea AJF Calarasi pe cea a Colegiului Judetean de Arbitri. Numai minciuni. Nici macar nu m-au lasat sa-mi exprim punctul de vedere. Pandrea mi-a zis ca nu conteaza altceva decat raportul arbitrului. Practic, nu mi-a dat voie sa-mi expun punctul de vedere”, a declarat Emilian Adam. Acesta intentioneaza sa depuna apel, dar AJF Calarasi a refuzat sa ii comunice in scris sanctiunea dictata impotriva sa. „Mi-au zis ca sanctiunea mea va fi publicata in buletinul informativ al AJF Calarasi, acea fituica care ne este adusa de catre arbitri la fiecare meci. Dar acolo nu este nici o stampila, nu este nimic cu caracter oficial. Nu mi-a venit sa cred cum a putut sa minta Solomon atunci cand a completat raportul de arbitraj. Cum poate spune ca eu injur cand toata lumea din Fundulea spune ca eu nu am astfel de obiceiuri? Sunt profesor acolo, multi dintre jucatori sunt si elevii mei, eu chiar ii indemn sa nu protesteze la deciziile arbitrilor, iar Comisia de Disciplina il crede doar pe Solomon. Eu i-am atras atentia arbitrului ca cei de la Independenta au intrat de doua ori in suprafata de joc si nu le-a zis nimic, in vreme ce noua ne-a dat trei cartonase galbene pentru ca am vorbit intre noi. Atunci m-a trimis in tribuna si pe mine si pe Ilie Zeciu”, a explicat Adam, care este foarte suparat si din cauza faptului ca meciurile de juniori sunt scurtate de catre arbitri. „Le-am zis mereu sa ii lase pe copii sa joace. Nu ne intereseaza rezultatul din teren. Acesti copii vin de 3-4 ori pe saptamana la antrenament, iar sambata, cand e meciul, joaca doua reprize a cate 30 de minute. Sa ne lase sa jucam doua reprize a cate 45 de minute, asa cum este regulamentar. Noi vrem sa le dam posibilitatea cat mai multor copii sa joace fotbal, dar daca arbitrul fluiera finalul meciului cand se plictiseste el pe teren, eu ce pot sa le mai spun jucatorilor? Nici ei nu invata sa arbitreze, nici juniorii nu au posibilitatea sa joace”, a marturisit tehnicianul Progresului Fundulea.
Ilie Zeciu, antrenorul formatiei Venus Independenta, a fost si el suspendat de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi pentru doua etape.
 
 

No Comments

 1. Mafie mare la ajf calarasi…trebuie facut ceva cu personajele care conduc fotbalul din calarasi …singura solutie este ca toate jocurile de fotbal sa fie filmate . inregistrarile sa fie probe la comisie.si asa toate discutiile vor disparea
  Trebuie mult curaj conduceri sa aprobe asa ceva….

 2. exista o echipa care isi filmeaza meciurile? niciuna… abia avem cu ce ne imbraca si tu vorbesti de filmare video

 3. Nu doresc raul nimanul , dar acolo sus exista un Dumnezeu care are grije de toata lumea , asa cum are grije de acest antrenor care vine din randul fluierasilor si care nu a fost usa de biserica niciodata

 4. noi pentru ca platim cotizatie? ca sa ne suspende un militian ca pandrea?

 5. Adame , te ai facut de rahat toata viata ta cat ai fost arbitru , nu ma mira faptul ca nu intelegi deciziile centralului, tu nici pe ale tale nu le intelegeai prostule. acum te-ai facut antrenor, dar n-ai lovit mingea o data in viata ta. ai uittat ce magarii faceai ma cand erai imbracat in negru?
  retine : tu acolo nu esti antrenor, esti marioneta, cum ai fost toata viata ta!

 6. ce cauitta marin stefan la ajf calarasi? e omu’ lu sima, a tras tepe la dunarea si acum trebuie sa scoata george coman castele din foc in locul lui… cand vine la noi la meciuri prima oara intreaba unde este carciuma

 7. pandrea – out
  marin stefan – out
  viorel stefan – out

 8. masacru = masacru = masacru
  asta a facut solomon la fuindulea si pe el nu la suspendat nimeni
  are cineva curaj sa faca pariu cu mine ca sambata se duce la manastirea ciocanesti

 9. Bai tartau vezi k masacru la fundulea a facut Venus nu solomon.

 10. eu zic ca o solo sa mearga la tamadau-sarulesti !