SPORT — 10 octombrie 2012 at 13:00

CSM Calarasi, victorie in Bucovina

by

Dupa dusul rece cu Steaua Bucuresti, baietii de la CSM Calarasi si-au revenit rapid si au reusit sa castige meciul disputat astazi, in deplasare, cu Bucovina II Suceava. Handbalistii calaraseni s-au impus cu 32-30 la capatul unui joc in care au facut risipa de energie. Victoria este una foarte importanta si mentine formatia antrenata de catre Sabin Dacau in cursa pentru locul al doilea, care duce la barajul pentru promovarea in prima liga.

„Am avut probleme foarte mari la nivelul lotului de jucatori. Cativa baieti sunt accidentati si a trebuit sa improvizez sau sa folosesc jucatori care pana acum au evoluat mai putin. Importanta este victoria. A fost un meci in care baietii au muncit foarte mult. Am reusit sa castigam cu ajutorul lui Dumnezeu. Am dominat jocul de la un capat la altul. Acum urmeaza doua meciuri mai usoare, cu Focsani si Piatra Neamt, dupa care avem un joc foarte greu, la Bucuresti, cu Interhandbal”, a declarat Sabin Dacau.
Calarasenii au plecat inca de ieri spre Suceava. Ei au dormit la Gura Humorului, acolo unde au efectuat si o sedinta de pregatire. „Am gasit o pensiune foarte buna acolo. Sunt conditii chiar pentru efectuarea unui cantonament in pauza de iarna”, a precizat tehnicianul handbalistilor de la CSM Calarasi. Publicul calarasean va avea ocazia sa-si vada pe viu favoritii sambata dimineata, cu incepere de la ora 11:00, atunci cand in Sala Polivalenta va avea loc meciul dintre CSM Calarasi si CSM Focsani.

No Comments

  1. mandria judetului
    toata lumea sa vina sambata la sala si sa incurajam impreuna cea mai frumoasa echipa din istoria orasului

  2. andre, trezeste-te ba baiatule !!!! :))) cu aberatiilea astea ajungi la balamuc :)) i-a rupt steaua .. sunt slabi.. si mai au si 2500 de euro pe luna.. cu banii astia jucam in liga nationala.. echipa asta costa cu totul (salarii, deplasari..) 1 miliard de lei vechi.. si sunt oameni care muncesc pe 5 milioane pe luna din care trebuie sa intretina o familie.. deci dam atatia bani la un jucator de handbal.. aiurea !!! daca aveam o echipa sa nu ne bata nimeni.. cum e HCM.. da.. poate meritau.. dar asa.. am vazut valoarea la meciul cu steaua !!