SPORT — 10 octombrie 2012 at 09:35

Campionat judetean de cadeti

by

Conducerea AJF Calarasi incearca sa organizeze un campionat judetean de cadeti pentru jucatorii nascuti in anii 2000 si 2001. Din pacate, numarul formatiilor care doresc sa se inscrie la aceasta intrecere este foarte mic, semn clar ca autoritatilor locale nu le pasa deloc de sectorul juvenil. E drept, nici din partea autoritatilor judetene efortul nu este prea mare, dar cand AJF Calarasi ajunge sa se roage de echipe sa participe in campionatul de cadeti si are parte de refuzuri pe linie, lucrurile sunt foarte grave.

Pana acum, au confirmat participarea doar Portul Calarasi, Atletic Calarasi, Vulturii Oltenita si Victoria Lehliu Gara. Rusinos este ca Victoria Chirnogi si Dunarea Calarasi, reprezentantele judetului nostru in Liga a 3-a, nu au in curte nici macar un junior, astfel ca nu vor participa la aceasta competitie. Viitorul se anunta stralucitor. AJF Calarasi spera ca Unirea Manastirea, Dunarea Ciocanesti, Progresul Fundulea si Venus Independenta sa accepta sa participe la aceasta intrecere ce are ca scop descoperirea de noi jucatori.

No Comments

  1. cu budesti de ce nu are curaj sa joace? ca suntem cei mai buni, normali

  2. Chirnogiu a avut juniori dar ai dracu copii sa nu le spui nu le mai ardea de fotbal,,au avut toate condiitiile posibile,,iau si cinstit deseori,,dar asa este cand parinti ii incurajeaza sa stea acasa in fata calculatorului……..

  3. nea florica mihaila are cea mai tare echipa din zona oltenita… acolo se cresc cei mai buni copii, are cele mai bune conditii si de acolo vor ajunge fotbalisti mari… aia de la chirnogi nu au facut nimic pentru juniori

  4. NO SA FIE NICUN CAMPIONAGT CI DOAR O MAFIE PENTRU AJF CALARASI CA SA MAI IA BANI DE LA JUCATORI SI DE LA ANTRENORI CA SA BNEA EI ACOLO LA CALARASI CUM SE INTAMPLA IN FIECARE SEARA

  5. chirnogi nare cadeti dar are echipa buna la c
    nu e destul?